Kjelini u epizodi: "Oprostite mi moju ružnu prošlost"

Autor: Dragan Milosavljević
subota 28.02.2015.
20:57
Izvor: Sportske.net

Defanzivac torinskog Juventusa Đorđo Kijelini je gostujući na televiziji Rai otkrio da je kao mali navijao za omraženog rivala Milan.

Beta/AP Photo/Hassan Ammar
Beta/AP Photo/Hassan Ammar

Povezane vesti

Prvo je odgovorio na pitanje šta misli o svom "klizanju" protiv Borusije iz Dortmunda u prvom meču nokaut faze Lige Šampiona.

"Mi u Torinu volimo Karolinu Kostner pa sam pokušao da imitiram nju i njenu tehniku ali izgleda da to ne uspeva na travi"- prokomentarisao je kroz smeh Kijelini.

Za neupućene, Karolina Kostner je italijanska klizačica koja je nekoliko puta bila prvak Evrope u klizanju, bila je i svetski prvak 2012.,  a ima i bronzu sa zimskih olimpijskih igara u Sočiju.

Kada je upitan da li je bio navijač Milana Kijelini je odgovorio : "Da, kao klinac sam navijao za Milan ali kada odrastete mnogo ste iskusnji, sada za mene  postoji samo jedan klub a to je Juventus."

"Nadam se da ću svoju igračku karijeru završiti u Juventusu, posebno zato što polako starim."- rekao je ovaj iskusni defanzivac Juventusa.

Potom je Kijeliniju postavljeno jedno zanimljivo pitanje, koliko "Skudeta" ima Juve, aludirajući na aferu Kalčopoli, a Kijelini je odgovorio da su osvojili trenutno 32 i da će ih biti još mnogo, jedan već uskoro.

Pored već čuvenog klizanja protiv Borusije, Kijelini je promašio i penal protiv Napolija u finalu Super Kupa.

"Uzeo sam da izvedem penal jer sam prethodno imao učinak dva od dva, preuzeo sam odgovornost i promašio. Iskreno, nadao sam se da će neko ispraviti moju grešku ali se to nije desilo"

"Tada sam želeo u zemlju da propadnem." - poručio je Kijelini na kraju ove zanimljive priče.

Podsetimo se još jednom čuvenog klizanja na meču sa Borusijom.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke