Kjelini: "Ne smemo samo da se branimo!"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 12.05.2015.
14:14
Izvor: Sportske.net, Beta

Juventus sutra igra sa Real Madridom, može li ekipa iz Torina do finala Lige šampiona?

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Fudbaler Juventusa Đorđo Kjelini rekao je da njegova ekipa ne sme samo da se brani u predstojećoj revanš utakmici polufinala Lige šampiona protiv Real Madrida, ako želi da prođe u finale.

Fudbaleri Juventusa sutra od 20.45 igraju u Madridu protiv aktuelnog šampiona Evrope Reala, revanš utakmicu polufinala Lige šampiona. U prvoj utakmici prošlog utorka italijanski tim pobedio je sa 2:1 golovima Alvara Morate i Karlosa Teveza. Jedini pogodak za Real postigao je Kistijano Ronaldo.

"Moramo da postignemo gol, pošto znamo da ne možemo da idemo u Madrid da branimo tako malu prednost. Imali smo opuštajuću nedelju, u dobrom raspoloženju dočekujemo revanš, pošto smo osvojili skudeto. Dobro smo se pripremili i jedva čekamo utakmicu", rekao je Kjelini za Skaj Sport Italija.

Crno-beli su u poslednje tri utakmice u Ligi šampiona na gostovanjima dobro igrali odbranu - nisu primili nijedan gol.

Trener Juventusa Masimilijano Alegri imaće na raspolaganju i napadača Pola Pogbu, koji se prošlog vikenda vratio na teren i postigao gol protiv Kaljarija (1:1). Za tim neće konkurisati Martin Kaseres zbog povrede članka.

Real u utakmicu ulazi posle nerešenog rezultata sa Valensijom 2:2 kojim se praktično oprostio od šampionske titule.

"Real se nikoga ne plaši, ali poštujemo svaku ekipu. Znamo kakve su italijanske ekipe - veoma dobro se brane i moramo da igramo dobro kako bismo probili njihovu odbranu", rekao je fudbaler Reala Hames Rodrigez.

"Moramo da postignemo golove i ako to uspemo proći ćemo u finale u Berlinu", dodao je on.

U španskoj ekipi neće biti Luke Modrića zbog problema sa kolenom, ali se očekuje da će Karim Benzema biti spreman posle slične povrede. Neizvestan je nastup Tonija Krosa, koji je povredio butinu tokom utakmice sa Valensijom.

Fudbaler Reala Kristijano Ronaldo, koji je ove sezone postigao 42 gola u prvenstvu, postigao je šest golova u poslednjih šest utakmica u Ligi šampiona protiv italijanskih ekipa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Susaeta
Tuesday, 12.05.2015
18:29

Ako ne bude igrao Kros, onda se Realu lose pise...Samo uporedite vezni red: Ramos, Iljara, Isko i DzejmsnPogba, Pirlo, Vidal i Markizio mislim da ce vezni red da presudi, to je neko moje misljenje.

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 12.05.2015
18:07

Ocekujem istu onu tekmu kao protiv Dotmunda pre nekoliko godina, nFali ce nam Modric u veznom redu ali verujem da mozemo i bez njega u finale.

avatar
LuckyStrike
Tuesday, 12.05.2015
17:32

smarate vise sa komentarima pol pogba ovaj onaj saja paja... sacekajte sutra gledajmo dobru utakmicu uzivajmo u fudbalu ... pobedice bolja ekipa i to je to... kao da je bitno ko ce u finale kad realno ni jedni ni drugi nmg da pariraju trenutnoj formi barselone... i ako volim real msm da ne mogu ni oni protiv barse nista ako udju u finale... pola tima im povredjeno... a barsa se sa italijanima sprda barsa voli italijanski stil igre...tako da bolja ekipa ce da pobedi samo da ne bude utakmica smorna i to je to...

avatar
Иван Кузељевић
Tuesday, 12.05.2015
15:58

Napadač Pol Pogba...............................

avatar
S-I-M-K-E
Tuesday, 12.05.2015
14:51

Ako se budu branili,Real ce im dati 3-4 komada...Juventus mora da trazi gol na Bernabeu,to je jedini nacin da prodju dalje...Ocekujem da ce Real silovito krenuti u napad.

avatar
Sanjin Bilalovic
Tuesday, 12.05.2015
16:27

Druze ne moze Juventus da primi 3,4 komada oni to nisu primili ni protiv onog silovitog Bayerna na jednoj utakmici a kamoli ne sada..slazem se da treba da krenu na gol a po informacijama igrace se ofanzivonom taktikom..smireno,hrabro i pametno...i idemo u Berlin :)

avatar
JuventusMladost
Tuesday, 12.05.2015
20:23

Zaboravljas da imamo najbolju odbranu na svijetu. I da se branimo ne bi mogli vise od 1 gola da nam daju a mi iz kontri mozemo isto toliko minimum.