Kisling i posle penzije ostaje u Bajeru

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.04.2016.
12:01
Izvor: Sportske.net

Legendarni napadač Bajera iz Leverkuzena Štefan Kisling (32) produžio je ugovor sa "Farmaceutima" do 2018. godine nakon čega će okončati karijeru i ostati u klubu na nekoj od funkcija u sportskom sektoru.

BETA/AP Photo/Frank Augstein
BETA/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Bundesligaš iz Leverkuzena u utorak je saopštio da je sa napadačem Štefanom Kislingom (32) dogovoren produžetak saradnje na još godinu dana pošto je prethodim ugovorom bilo predviđeno da Kisling ostane u klubu do leta 2017. godine.

U utorak ujutru Štefan Kisling je parafirao produžetak saradnje do 30. juna 2018. godine, a ugovorom je predviđeno da nakon završetka karijere ostane u sportskom sektoru kluba.

"Štefan Kisling je klupska ikona i želili smo da ga zadržimo samo za nas i naše navijače. Zbog toga je odlučeno da nakon završetka igračke karijere preuzme neku od pozicija u sportskom sektoru kluba" naveo je direktor Bajera Mihael Šade.

Štefan Kisling igra svoju desetu sezonu u Bajeru iz Leverkuzena, a novim ugovorom obezbedio je sebi još dve sezone bundesligaškog fudbala u klubu sa "BajArene".

Za deset sezona Štefan Kisling je postigao 126 prvenstvenih golova za Bajer Leverkuzen a najbolji učinak u sezoni 2012/2013 kada je postigao 25 pogodaka u Bundesligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke