Kipar - Rasni strelac Onjilo, pogodio i Stojanović!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.12.2014.
20:35
Izvor: Sportske.net

Bivši napadač Javora i Crvene zvezde nastavlja da ''teroriše'' golmane na Kipru, ali je njegov tim poklekao u duelu sa Stojanovićevim Apolonom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U derbiju 13. kola kiparskog šampionata, Apolon je na svom terenu u ponedeljak savladao ekipu Ermisa rezultatom 3-2.

Pobedi drugoplasirane ekipe na tabeli doprineo je i nekadašnji omladinac Partizana Luka Stojanović, koji je postigao vodeći gol za Apolon u 22. minutu meča.

Samo dva minuta kasnije uzvratio je bivši napadač Crvene zvezde Ifeani Onjilo, koji je početkom drugog pouvremena još jednim pogotkom doneo potpuni preokret Ermisu - 1:2!

Ali, sam finiš meča pripao je domaćima, i to zahvaljujući Papulisu, koji je svojim golovima u 83. i 89. minutu doneo sva tri boda Apolonu.

Dodajmo još i da je Onjilo sa ova dva večerašnja gola izbio na drugo mesto liste strelaca kiparskog šampionata, sa osam postignutih golova. Prvi je Mikael Pote iz Omonije sa 9 golova.

Posle 13 odigranih kola, na tabeli vodi APOEL sa 31 bodom, Apolon je drugi sa 28, a Ermis treći sa 23 boda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad Šmigić
Monday, 15.12.2014
21:44

imam poruku za sve profesionalne fudbalere kojima je karijera u padu...dodjite prvo u Zvezdu koja ce vas papreno platiti,a vi cete biti ocajni i biti prodati u drugi klub...usledice eksplozija,zalosno ali je tako..kao da smo uklet klub,kod nas zaborave da igraju fudbal,a cim odu procvetaju !!!