Keln se raspada, Borusija ga zakovala za dno!

Autor: Boban Filipović
nedelja 17.09.2017.
19:49
Izvor: Sportske.net

Debakl 'Jarčeva' u Dortmundu, Zvezdin naredni rival u Ligi Evrope polse četiri kola u Bundesligi ostaje na nuli i ima gol razliku 1:12!

BETA/AP Photo/Martin Meissner
BETA/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

'Milioneri' su deklasirali komšije na spuštanju zavese na 6. kolo Bundeslige. Razbili su ih sa 5:0, moglo je da bude i ubeldjivije.

'Dranje jarčeva' je počelo već u drugom minutu, Maksimiijan Filip je na asistenciju Jarmolenka doveo Borusiju u vođstvo.

Petnaestak minuta kasnije Obamejang je bio u dobroj prilici, Timo Horn je odlično intrevenisao, ali je pred sam odlazak na odmor užasno reagovao nakon jednog kornera, u želji da izboksuje loptu samo ju je okrznuo, ona je pala pred noge Sokratisu Papastatopulosu, koji je šalje u mrežu - 2:0.

Samo što je krenulo drugo poluvreme PjerObamejang ne koristi još jednu izgldnu priliku, ali je posle sata igre ipak uspeo da se upiše u strelce sa 'kreča', pošto je prethodno Klutner igrao rukom u svom šesnaetercu.

Tek što je Keln krenuo sa centra, Horn je morao i četvrti put da vadi loptu iz mreže, Pišček je asistirao Obamejangu, pa je Gabonac za manje od 60 sekundi dva puta zatresao mrežu.

"Petrada" je pukla deset minuta kasnije, i Maksimilijan Filip je uspeo da postigne drugi gol na utakmici posle asistencije Mahmuda Dahuda, posle toga domaćini su prikočili i rezultat se više nije menjao.

Miloš Jojić je odigrao poslednjih 25 minuta protiv svog bivšeg kluba, ušao je sa klupe sa rezerve kada je njegov tim gubio 4:0. Neven Subotić je ubedljiv trijumf nad klubom za koji je prošle sezone igrao na pozajmici odgledao sa klupe.

Borusija iz Dortmunda se ovom ubedljivom pobedom vratila na čelo tabele, ima 10 osvojenih bodova iz prva četiri kola i impresivnu gol razliku 10:0.

Keln ostaje jedna ekipa u Bundesligi bez ijednoh osvojenog boda, 'Jarčevi' su poraženi na sva četiri prvenstvena meča  i imaju gol razliku 1:12.

Do utakmice protiv Crvene zvezde u drugom kolu grupne faze Lige Evrope pred svojom publikom, Keln će odigrati još dve utakmice u Bundesligi: protiv Gaćinovićevog i Jovićevog Ajntrahta iz Frankfurta kod kuće i protiv drugoplasiranog Hanovera u gostima.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RealniTip
Monday, 18.09.2017
07:15

Zakovani za dno al kakve smo srece mi oni ce se preporoditi protiv nas!

avatar
Burazer
Sunday, 17.09.2017
21:27

Rekao sam da su Zvezdini rivali u ocajnoj formi, iako su veca imena od Partizanovih. Zvezda ce bolje proci.

avatar
Al(a)din
Sunday, 17.09.2017
20:26

Samo se raspadajte

avatar
Zoza(reborn)
Sunday, 17.09.2017
19:59

Borusija je delovala mocno,zaista efikasno a i sredjuju odbranu,iako su izgubili protiv totenhema,mislim da mogu da dobiju real