Kazorla: ''Hoću Arsenal kao Atletiko!''

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 26.07.2014.
16:53
Izvor: Sportske.net

U intervjuu koji je dao za špansku Marku, Santi Kazorla je istakao da želi titulu sa Arsenalom i da je pravi način kako do nje doći kopirati Atletiko iz prošle sezone.

Beta/AP Photo/Sang Tan
Beta/AP Photo/Sang Tan

Povezane vesti

Arsenal nije osvojio Premijer ligu još od sezone 2003-04, a Santi Kazorla se nada da bi trofej konačno mogao da se vrati u London.

„Imam velika nadanja. Imaćemo konkurentan tim sledeće sezone nakon dolaska Aleksisa Sančeza i Matjea Debušija. Nadam se bar jednom trofeju ove sezone.“, rekao je španski reprezentativac i jedan od kreatora igre Arsenala.

Bili smo pod velikom tenzijom zbog neosvojenih trofeja. Sada kada smo osvojili FA kup, konačno lakše dišemo.

Prošle godine nismo imali dovoljno dugu klupu da osvojimo ligu. Povrede Tea Volkota, Arona Remzija, Lakaša Podolskog, Mikela Artete i Džeka Vilšira su učinile svoje, a i ja sam imao problema sa člankom. Nismo mogli da izdržimo trku sa Liverpulom, Čelsijem i Mančester Sitijem.

Ipak, ove godine očekujem otvorenu trku do kraja šampionata. Junajted će ponovo biti jak, ne igraju u Evropi i to im je plus za prvenstvo, Čelsi se takođe dosta pojačao, a Liverpul će ponovo biti jak.

Treba da se ugledamo na Atletiko, oni su primer koji treba da sledimo. Prošle godine su imali neverovatnu sezonu i treba primeniti njihov recept.“, rekao je Santi Kazorla.

Očekujete li Arsenal u borbi za titulu naredne godine?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke