Kažete, Mitar je loš momak?

Autor: Miloš Marković
petak 12.12.2014.
17:13
Izvor: Sportske.net

Razmislite još jednom. Koliko god ga kritikovali, Belgijanci ipak shvataju da u Aleksandru Mitroviću imaju kvalitetnog fudbalera i kvalitetnog čoveka.

rsca.be
rsca.be

Povezane vesti

Aleksandar Mitrović nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Postigao je gol u Ligi šampiona, još jednom pokazao da ima kvaliteta da se ravnopravno nosi sa najboljima, da ima saomopouzdanje potrebno da igra na vrhunskom nivou.

Ipak, pažnju sa gola skrenuo potezom koji je negativno protumačen u javnosti, palacanje jezika u seksualnom kontekstu kako su ga doživeli Nemci izazvalo je mnoštvo kritika.

Mitrović je poručio da to nije ništa ružno, da ne misli ništa loše, ali klub će od njega zahtevati pojašnjenje.

Dok se to ne desi, Srbin je još jednom smirio kritike, ovoga puta van terena, ne svojim novim golom. Istina, tokom čitave sezone, kad god bio ga kritikovali u Belgiji, Mitrović bi na terenu zapušio usta kritičarima, ovoga puta je u duhu nadolazećih praznika rešio da pokaže i svoju humanu stranu.

Posetio je hraniteljsku porodicu u kojoj živi desetoro dece, kojima finansijski pomaže upravo Anderleht. Oduševio je mališane i priredio im nezaboravne uspomene.

Došao je noseći poklone za svakoga od njih, slikao se sa mališanima, davao autograme, odgovarao na brojna pitanja.

„Zaista sam uživao družeći se sa mališanima. Mnogo mi znači kad vidim kako su mi se obradovali. Zaista mi ovakve stvari daju snagu i teraju da još vrednije radim. Uživao sam sa njima.“, rekao je srpski napadač.

Bravo Mitre.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Бранислав Вуковић
Friday, 12.12.2014
18:54

Uvjek sam govorio da se mnogo manje prica o ovom momku nego li o nabedjenoj zvezdici Lazaru Markovicu,Mitar je veci talenat i bolji igrac za klasu!!! Malo luda glava ,ali da se to ispraviti....Mada malo bolje kad se zagleda taj momak i ne pravi tolike skandale na terenu,ponekad,ali novinari su ga uzeli na zub i to je to....