Katanec: ''Više bih voleo da Runi bude na klupi''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 10.10.2016.
18:14
Izvor: Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Slovenije Srećko Katanec rekao je danas će mu biti veoma drago ako kapiten Engleske Vejn Runi ne bude u prvom timu u predstojećoj utakmici u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

Beta/AP Photo/Bogdan Maran
Beta/AP Photo/Bogdan Maran

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Slovenije igra sutra od 20.45 u Ljubljani protiv Engleske, utakmicu trećeg kola Grupe F u kvalifijacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Britanski mediji danas su preneli da će privremeni selektor Engleske Garet Sautgejt ostaviti Runija na klupi u sutrašnjoj utakmici.

Najbolji strelac engleske reprezentacije postigao je jedan gol u 12 utakmica za državni tim ove godine.

"Više bih voleo da Runi ne bude u prvom timu. On je i dalje vodja Engleske, ali neće me iznenaditi ako ne bude u prvom timu. On nije najmladji i možda je u malom padu forme, a prema pisanju medija, nije na nivou koji se od njega traži
", rekao je Katanec, preneo je Omnisport.

Otkako je debitovao za Englesku 2003. godine Runi je u samo devet utakmica u igru ušao sa klupe, od toga tri puta u poslednjih 10 utakmica.

Posle dva kola Engleska je prva na tabeli sa obe pobede, Škotska i Slovenija imaju po četiri boda, Litvanija dva, dok su Slovačka i Malta bez bodova.

"Engleska je kvalitetnija u svakom pogledu i očekujemo veoma tešku utakmicu
", naveo je Katanec.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke