Katai ''u četiri oka'' sa trenerom - Hoće li se posle ovoga njegov status promeniti?

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.01.2017.
18:13
Izvor: Sportske.net

Pojedine izjave Aleksandra Kataija tokom novogodišnjih praznika doprle su i do njegovog trenera Maurisija Pelegrina, pa je usledio i međusobni razgovor njih dvojice.

deportivoalaves.com
deportivoalaves.com

Povezane vesti

Najavljujući večerašnje gostovanje La Korunji u Kupu kralja (21:15h), trener Alavesa Maurisio Pelegrino se osvrnuo i na blago nezadovoljstvo koje je naš reprezentativac Aleksandar Katai uoči Nove godine izrazio u jednoj od izjava za pojedine srpske medije.

Razlog za nezadovoljstvo srpskog ofanzivnog veziste jeste činjenica da veoma retko dobija priliku da zaigra od dolaska u Alaves, ali je takođe izrazio i nadu da će se to promeniti u 2017. godini.

Na sve ovo, Pelegrino je reagovao na prilično zanimljiv način u španskim medijima.

''Razgovarao sam sa Kataijem, volim igrače koji se bune kada ne igraju standardno. I ja sam bio fudbaler, znam da to nije prijatno. Ali, takođe volim i igrače koji su uvek maksimalno posvećeni timu, koji rade maksimalnim intenzitetom čak i onda kada nisu pozvani da budu deo tima na utakmicama'', objasnio je Pelegrino.

Ono što je ostalo nejasno u celoj priči jeste odgovor na pitanje da li je Katai u proteklom periodu bio ''dovoljno posvećen timu'' i onda kada nije dobijao priliku da zaigra.

Možda ćemo taj odgovor saznati večeras, baš protiv La Korunje. Nadajmo se da će Katai konačno moći da podseti na sjajne igre iz prošle sezone u Crvenoj zvezdi...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 03.01.2017
22:11

Rano si otišao Aleksandre...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 03.01.2017
20:29

verovatno su treninzi u zvezdi bili na niskom nivou i neozbiljni jer takva nam je i liga...isto kao i grujic sto ne igra....