Kasiljase, da li si ti maler?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 12.05.2015.
11:37
Izvor: Sportske.net

Iker je osvojio tri titule Lige šampiona, šest puta je branio u polufinalu, ali ima loš skor. Ipak, više od tradicije, Anćeloti brine zbog njegovog odnosa sa navijačima!

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Iker Kasiljas je osvojio tri Lige šampiona, ali u šest polufinala je izgubio čak četiri puta.

Ne uklapa vam se matematika. U onom trijumfu protiv Leverkuzena, odnosno 2002. on jeste bio jedan od junaka finala, ali je polufinale presedeo na klupi, branio je Cezar.

No, ni to nije loše rezultat, ne možete uvek da pobedite, ali "Marka" je na tragu priče o svojevrsnom prokletstvu.  Iker je zanimljivo jedina dva puta prošao Bajern, a protiv Juventusa ima očajan skor, ne samo zbog izgubljenog polufinala 2003. već je dva puta izgubio u grupnoj fazi 2008, a bio je i na gubitničkoj strani u top 16 fazi 2005.

To jasno ne znači ništa, ali Anćelotija brine nešto drugo. Pogađate, u pitanju je njegov odnos sa navijačima. Ako stvari krenu loše, kako protiv Valensije, Iker je uvek na meti, čuju se zvižduci, ponekad ni on ne može da kontroliše reakciju.

Ali, i pored toga braniće sutra, pričalo se o tome da će Navas dobiti šansu, no od toga nema ništa.

Anćeloti ne može sebi da priušti da menja tim, pogotovo ne golmana u utakmici sezone.

U ovom trenutku njegov ostanak na klupi zavisi od Juventusa, u Madridu su uvereni da će proći, ali pritisak je ogroman. Na Kasiljasu pogotovo, tim pre što se stalno aktiviraju priče da je tek posle ultimatuma Pereza letos, Anćeloti odlučio da se odrekne Dijega Lopeza kako bi Kasiljas bio prvi golman.

Odluka pada sutra!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
skols18
Tuesday, 12.05.2015
14:14

Nije kasiljas maneken..ja mislim da je problem gel..treba manekenima kupit novi gel.ramos kros bejl hames ronaldo treba tu mnogo gela.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 12.05.2015
12:55

svi svetski mediji su preneli da je real madrid postigao dogovor i da je david de gea novi igrac real madrida...dajte nesto o tome

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 12.05.2015
12:42

Dzaba, takav je Real klub gde su navijaci stalno navikli da Real pobedjuje, ali ovo sto rade je sasvim neprimereno, jer gde su one godine kada je Casillas spasavao Real, gde su oni trofeji koje je on osvajao? nNije bez veze dobio nadimak San Iker sto znaci sveti Iker.nIstina, ne zivi se od stare slave, ali covek zasluzuje najvece moguce postovanje u timu, a navijaci koji mu zvizde pokazuju koliko su nezahvalni i razmazeni.

avatar
bard fudbala
Tuesday, 12.05.2015
12:34

Kako su ovi navijaci Reala pokvareni,pa Iker je legenda kluba i treba da ga postuju i kad je u slabijoj formi.Kad je bio na vrhuncu svi mu pesme pevali a sad mu zvizde,Real ima najgore navijace na svetu.Pogledajte samo navijace Dortmunda,oni su iz igrace i kad gube po 3-0,za njih je to nebitno.Nek se i Realovi ugledaju na njih,mnogo bi im bolje bilo umesto da pljuju legende kluba.

avatar
O\'Sullivan147
Tuesday, 12.05.2015
12:01

X (iks) veceras kao kuca :D

avatar
Pedjaa11
Tuesday, 12.05.2015
11:57

Sramota da ovo rade Ikeru, covjek je pod konstantnim pritiskom vec 2-3 godine a kiksao je svega 4-5 puta za to vrijeme a to koliko puta je spasio Real to niko ne pamti izgleda.

avatar
Benz9
Tuesday, 12.05.2015
12:15

kiksao je on mn0ogo vise od 4-5 puta....zvizduci u zadnjih mjesec i po su neopravdani jer je podigao formu ali oni prije toga su bili itekako zasluzeni i po meni su jedan od razloga zasto je i podigai formu....nije prvi put da se poslije zvizduka dize....

avatar
Benz9
Thursday, 14.05.2015
12:28

a ne spominjes da je onaj gol sanea morao skinuti,ne spominjes da je u klasiku primio 2 gola koja golman njegove klase ne smije sebi priustiti,da je i spaniju ukopao u slovackoj,itd itd....u zadnjih mjesec i po mu se neopravdano zvizdi jer stvarno brani dobro ali u jednom dijelu sezone je bio ocajan i dobio zasluzene zvizduke poslije kojih se digao u formi drasticno....ne znam za koga navijas ali ocigledno je da t nije real jer bi inace znao da se u realu ne zivi na starim zaslugama....ako si dobar pljescu ti ako nisi zvizde ti....jasno kao dan...a nije on jedini velikan kojem su zvizdali sjeti se figa,zidana,ronalda,kake i ostalih....

avatar
Pedjaa11
Thursday, 14.05.2015
00:18

A ne spominjete da vas je spasio protiv Bajerna prosle godine u prvoj utakmici? Ne spominjete da vam je i nocas odrzao nadu da mozete nesto da uradite intervencijama? Ne spominjete da vas je protiv Salkea spasio, bitan je kiks na svjetsko i kiks u finalu prosle godine a to sto je cak i prvi el klasiko ove godine spasio za vas kad je odbranio ono Mesiju ma ni to nije bitno..