Kasiljas stekao uslov za novi ugovor

Autor: Boban Filipović
četvrtak 16.02.2017.
16:25
Izvor: Sportske.net

Na iskusnom španskom golmanu je samo da li će želeti da prodži svoj boravak u Portu ili ne.

BETA/AP Photo/Paulo Duarte
BETA/AP Photo/Paulo Duarte

Povezane vesti

Uslov da 'Zmajevi' ponude 'San Ikeru' novi ugovor bio je da zabeleži minimum 30 nastupa u tekućoj sezoni u svim takmičenjima.

Pošto će Kasiljas dobaciti to te cifre, verovatno već sutra na prvenstvenoj utakmici protiv Tondele, sada je sve na njemu.

Ukolko on to poželi, klub je dužan da mu ponudi nov ugovor do leta 2018. godine.

Kako stoje stvari legedan Real Madrida će braniti za Porto i naredne sezone.

Iker Kasiljas je stigao na 'Dragao' 2015. godine pošto ga se njegov Real Madrid odrekao. Do sada je odigrao 69 utakmica u dresu 'Zmajeva'.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ProudKnight
Thursday, 16.02.2017
18:15

Kako se mnogo toga izvuklo iz konteksta i od muve napravio magarac. Nije ga se Real odrekao, nego mu je receno da neće biti prvi golman, zbog loše forme u kojoj se nalazi, a njemu je čovjeku draže da igra u prvom timu, nekog velikog tima, koji igra u Evropskim takmičenjima, nego da dobija šansu na kašičicu u Realu, kao K.Kasilja. Navas je samo par kikseva imao u Realu, uključujući i onaj sinoć, a mnogo mečeva je odigrao i nerijetko je branio nemoguće, baš kao i Iker u najboljim godinama. Poslednjih nekoliko sezona, nije bio na nivou. Nije imao ni mnogo mečeva u nogama, a tome su po mom skromnom mišljenju, doprinijela tri faktora: nedostatak jake konkurencije godinama, zasićenost i tvrdoglavi Murinjo. Kasnije je Anćeloti pokušao da ga vrati na stare staze slave, ali već je bilo kasno. U Real će se sigurno vratiti, na neku od funkcija, po završetku karijere, ali je realnost da sada brani za tim drugog ili trećeg reda, kao što je Porto. Raul je na isti način otišao i ne vidim šta je tu sporno?! Raul će možda kroz desetak godina biti predsjednik Real Madrida, a možda i Kasiljas. Ili će jedan biti sportski direktor kluba. Sada treba biti srećan i on, a i navijači Reala, jer mi imamo odličnog golmana, koji je na pravi način zamijenio Ikera, a on ima mnogo veću minutažu u svom sadašnjem klubu i želim mu još mnogo timskih trofeja i individualnih uspjeha!

avatar
Luka Modric
Thursday, 16.02.2017
19:10

E vidis ziva istina samo tesko je to objasnit ljudima

avatar
Don Carlo
Thursday, 16.02.2017
22:35

Pusti bgt, ko zna istinu za njega zna, ko ne zna, ne treba ni da je saznaje. Sto se mn tice, jedini kapiten naslednik Raula je Ramos.