Kasiljas: "Ne prelazim u Majami"

Autor: Beta Beta
petak 06.05.2016.
01:45
Izvor: Beta

Golman fudbalskog kluba Porto Iker Kasiljas negirao je danas da će napustiti Portugal i preći u jedan od američkih klubova.

BETA/AP Photo/Paulo Duarte
BETA/AP Photo/Paulo Duarte

Povezane vesti

Golman fudbalskog kluba Porto Iker Kasiljas negirao je danas da će napustiti Portugal i preći u jedan od američkih klubova.

Kasiljas je na kraju sezone 2014-2015 otišao iz Reala i prešao u Porto, a španski mediji preneli su da bi 34-godišnji golman tokom leta mogao da potpiše za Majami.

Španski golman rekao je da je srećan u Portu, iako ne igra u Kupu Portugala.

"Ne idem u Majami. Ovde sam veoma srećan, svi su me lepo dočekali, dobrodošao sam u Portu. Voleo bih da igram u svim takmičenjima, ali rotacija u timu je važna. Promenili smo nekoliko igrača
", rekao je Kasiljas za AS.

Posle 32 kola u portuglaskom prvenstu Porto je treći na tabeli sa 67 bodova i igraće u kvalifikacijama za Ligu šampiona sledeće sezone. Za titulu se bore Benfika, koja ima 82 boda i Sporting sa dva boda manje.

"Želeli smo da uradimo prave stvari ove sezone, ali u narednoj ćemo dati sve od sebe, ujedinićemo se i nećemo samo obećavati, već ćemo osvajati trofeje", rekao je Kasiljas.

Kasiljas je prošao sve selekcije Reala sa kojim je osvojio pet šampionskih titula, dva Kupa kralja, tri Lige šampiona, dva Superkupa Evrope, svetsko klupsko prvenstvo i interkontinentalni kup.

Sa reprezentacijom Španije Kasiljas je osvojio dva Evropska prvenstva i Svetsko prvenstvo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 06.05.2016
14:49

Dobro bi on došao Majamiju, uklopio bi se uz Dragića i Vejda.

avatar
ZAGORENA LEZA
Friday, 06.05.2016
09:01

Bolje ti je moj iker da odeš ovako se samo sramotiš