Kasiljas: "Bio sam ljut na Anćelotija"

Autor: Beta Beta
sreda 27.05.2015.
11:42
Izvor: Beta

Golman Real Madrida Iker Kasiljas priznao je danas da se nije uvek slagao s bivšim trenerom "kraljevskog kluba" Karlom Ančelotijem.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza, File
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza, File

Povezane vesti

Golman Real Madrida Iker Kasiljas priznao je danas da se nije uvek slagao s bivšim trenerom "kraljevskog kluba" Karlom Anćelotijem.

Čelnici Real u ponedeljak su saopštili da Anćeloti nije više trener madridskog kluba.

"Real je zahtevan klub i uprava i predsednik su doneli svoju odluku. Ali, ja želim da  zahvalim Anćelotiju zbog onog što je uradio za mene, iako sam prošle sezone bio ljut jer nisam puno igrao. On je plemenita osoba i želim mu sve najbolje. Madrid će uvek biti njegov dom", rekao je Kasiljas za španske medije.

O budućnosti Kasiljasa mediji spekulišu već nedeljama, naročito posle informacija da u Real stiže golman Mančester junajteda David de Hea.

"Siguran sam da ću biti ovde i sledeće sezone. Ne mogu ni da zamislim da nisam u klubu. Želim da završim karijeru ovde. Ako stvari ne idu onako kako želim, mogao bih da odem, ali se trenutno osećam dobro. Suočiću se sa narednom sezonom kao da mi je prva ovde. To je moj izazov", naveo je Kasiljas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AdrovicEsad
Wednesday, 27.05.2015
23:29

Bravo Kasiljas, vadio si ti mnogo puta kestenje iz vatre, ali ovi navijace beze od istine

avatar
real4ever
Wednesday, 27.05.2015
23:21

Koliko je bezobrazan. Mnogo je trofeja Realu donio, ali ovo što radi nije dobro i bojim se da će sa sledećim trenerom biti problema. Nije više dobar i to je svima osim njemu jasno. Anćeloti je ispostio zato što je htjeo mir u svlačionici i davao mu je da brani, mada mislim da je i treći golman Pačeko u boljoj formi nego on. Real trpi jer primaju golove koje bi neki drugi golman lako odbranio, ne znam postaje mi persona non-grata zbog njegovih postupaka. Da voli klub kao Raul davno bi otišao i prepustio svoje mjesto nekom drugom.

avatar
Bojan Aleksic
Wednesday, 27.05.2015
15:36

Izvukli ste recenicu kao da je samo to izjavio sa ciljem da pokaze kako se nisu slagali. A to nema blage veze sa istinom. Nijedan igrac ne voli da sedi na klupi.

avatar
Gianluigi Buffon
Wednesday, 27.05.2015
15:36

Касиљас стварно не зна кад је доста... заслужује да га избаце... види да више није ни бледа сенка оног што је наекад био... повуци се часно и достојанствено... генерално не знам шта још хоће да постигне јер је све освојио... немој бити алав.. нико не траје вечно и крај приче...

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 27.05.2015
21:24

Zato i hocu da mu vidim ledja, posle onogo sto je uradio kada je preneo sve svojoj curi iz svlacionice.

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 27.05.2015
13:48

Covek je legenda i dosta je uradio za klub, ali ako ti trener kaze da ides na klupu, onda ides na klupu. Sta on ima da se ljuti ili ne?

avatar
StefaNN
Wednesday, 27.05.2015
12:47

Ma ti terorises klub, ako trener kaze da ides na klupu onda ides bez govora.