Kasano: "Za sve sam ja kriv"

Autor: Boban Filipović
sreda 20.01.2016.
19:26
Izvor: Sportske.net

Popularni 'Fantantnonio' otvorio dušu i priznao da je njegova karijera nije ni izbliza onakva kakva je trebalo da bude...

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

U intrevju sa 'Mediaset', Antonio Kasano je otkrio da mu je cilj da zaigra na predstojećem Ervropskom prvnestvu u Francuskoj, ali i napravio mini retropsktivu svoje karijere.

"U poslednjih dese godina non stop slušam priče kako sam bio vanserijski talenat.

Uprskao sam stvar. Za sve sam ja kriv. Lenj sam i nikada nisam davao sve od sebe. Ipak, u životu je najvažnije da budeš srećan, a ja jesam srećan.

Problem nije bio u trenerima, već u meni. Ne vredi, buntovnik sam po prirodi, nikad nisam umeo da ćuti i da se povinujem. Nisam poštovao pravila igre, nisam davao sve od sebe. Tek nedavno sam shavtio da je kasno za promene."
rekao je Kasano.

Ipak, iskusni napadač veruje da može da se nađe na spisku putnika za EURO.

"Selektor Konte voli igrače koji ginu i osatvljaju srce na terenu. Svestan sam da nikad nisam bio taj, ali znam da moram sada takav da budem ako želim njegov poziv. Promenio sam pristup na trenizima, nisam optimista po pitanju svog nastupa, ali neću da odustanem dok god postoji nada. Iako me Konte ne pozove, ja sam uvek svim srcem uz Italiju."
ističe 34-godišnji napadač Sampdorije, koji je do sada upisao 39 nastupa za 'Azure' i postigao 10 golova.

Kasano je dodao i da je po njegovom mišljenju Lorenco Insinje trenutno najbolji italijasnki fudbaler i da mu nije jasno zbog čega Antonio KOnte ne računa na njega. Dodao je još da navija da Inter osvoji Skudeto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 04.02.2016
14:33

Mozda ce i Baloteli ko ti, u 34 da shvati da je mogao biti igrac sa dve ZL, najbolji na svetu samo da je hteo da radi, ali realno nije to tako lako.