Kasalica "sa kreča" do prvenca u Koreji!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 16.07.2014.
17:25
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Filip Kasalica postigao je prvenac u dresu svog novog kluba već na drugom zvaničnom meču.

uhfc.tv
uhfc.tv

Povezane vesti

Crnogorski internacionalac Filip Kasalica najavio je da će biti dobro pojačanje za ekipu Ulsana u koju je nedavno stigao nakon raskida saradnje sa Crvenom zvezdom.

Momak koji je nakon dolaska u Zvezdu iz Slobode takođe davao dobre partije iz sezone u sezonu je dobijao sve manju minutažu u klubu iz Ljutice Bogdana a najviše se žalio na to da ga treneri guraju na poziciju krilnog napadača.

Rođeni Užičanin debitovao je za Ulsan 12. jula u porazu od Pohang Stelersa ali je već na drugom zvaničnom meču uspeo da postigne gol za svoj novi klub.

Nažalost, pogodak koji je Kasalica danas postigao u osmini finala Kupa Južne Koreje nije bio dovoljan ekipi Ulsana da se plasira u završnicu tog takmičenja.

Ulsan je poražen rezultatom 1:2 od strane Jeonbuka a Kasalica je u trećem minutu nadoknade vremena u prvom delu pogodio sa penala za 1:1. Do kraja je gostujući tim stigao do pobedonosnog gola i plasirao se u četvrtfinale.

Gol koji je danas postigao Kasalica svakako će podići samopouzdanje povremenom reprezentativcu Crne Gore koji bi u Ulsanu mogao da pronađe formu koja ga je krasila po dolasku u klub iz Ljutice Bogdana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke