Kasalica kratko vozio Hjundai

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 11.07.2015.
12:30
Izvor: Sportske.net

Crnogorski internacionalac Filip Kasalica stavio je tačku na epizodu u Ulsanu koji je napustio posle svega godinu i po dana.

uhfc.tv
uhfc.tv

Povezane vesti

Bivši fudbaler užičke Slobode i Crvene zvezde Filip Kasalica u petak je dogovorio sporazumni raskid saradnje sa korejskim Ulsan Hjundaijem.

Svega godinu i po dana trajala je "ljubav" Ulsana i bivšeg fudbalera Crvene zvezde koji na "Dalekom Istoku" nije pokazao bukvalno ništa.

Svega 14 nastupa upisao je Filip Kasalica tokom boravka u Ulsanu a nijednom mu nije pošlo za rukom da pogodi protivničku mrežu.

Prosek od 60 minuta na terenu na tih 14 nastupa nije mogao da zadovolji Užičanina sa crnogorskim pasošem zbog čega je bilo očekivano da napusti klub iz Južne Koreje.

Kako prenosi dnevni list "Sport", Filip Kasalica će u narednom periodu razmotriti ponude koje ima iz Kazahstana, Turske i Francuske nakon čega će doneti odluku gde će nastaviti karijeru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kraljaBAN23
Saturday, 11.07.2015
13:10

Pre bih rekao da Padalica nije zadovoljio Ulsana sa 0 postignutih golova nego da Ulsan nije Padalicu sa 60 minuta po meču. Padalica može da igra samo u dresu Zvezde pod sudijskom zaštitom u ZSL.

avatar
bard fudbala
Saturday, 11.07.2015
12:58

Sto je odvezao odvezao je