Karim Benzema - "Ugo Sačez style"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 03.02.2015.
13:52
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Real Madrida, Karim Benzema, na dobrom je putu da obori lični rekord po broju postignutih golova u jednoj sezoni.

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Karim Benzema ove sezone igra na svom najvišem nivou, sigurno da je jedan od glavnih aduta Karla Anćelotija i pokazalo se da je klub napravio pravi potez kada u prelaznom roku nije doveo Radamela Falkaa.

Brojke stoje iza Benzeme, prošle sezone je u Primeri postigao 17 golova, a ove sezone je na dobrom putu da tu brojku premaši pošto je pogodio čak 11 puta.

Do sada u sezoni ima 17 golova, najbolji je strelac ekipe ako izuzmemo Kristijana Ronalda, čoveka koji postavlja standarde u Španiji.

Da je klasična "devetka" dokazaće vam i ovaj podatak. Naime, Francuz poreklom iz Alžira je od svojih 11 golova u Primeri svih 11 postigao iz jednog dodira sa loptom, što bi naš narod rekao: "iz prve".

Takođe, od 17 golova koje je postigao ove sezone 16 je postigao a da prethodno nije imao više dodira sa loptom.

Nedostižan u ovome je Ugo Sančez, bivša zvezda Madriđana, koji je u sezoni '89-90 postigao svih 38 golova na pomenuti način.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Merengues
Tuesday, 03.02.2015
16:00

Sjajan igrač i jedan od najboljih napadača u ovom trenutku.

avatar
KeCa RMCF
Tuesday, 03.02.2015
18:50

Potpuno se slazem sa tobom mada mozda i potcijenjen igrac i nikad ga ne trpaju u istikkos sa falkaom ibrahimovicem van persijem... sto je po meni ne zasluzeno. Ipak tu i marketing ima uticaja. Uostalom sta je tu posteno kad vredi finansijski u pola manje of balea a igra za klasu bolje.