Karabag pokazao zube, ali je "Vučica" odnela ceo plen

Autor: Nikola Miloradović
sreda 27.09.2017.
19:51
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Rome slavili su na gostovanju u Azerbejdžani ekipi Karabaga.

EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY
EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY

Povezane vesti

Izabranici Euzebija Di Frančeska upisali su trijumf u drugom kolu grupne faze Lige Šampiona, kako su slavili na gostovanju u Baku protiv Karabaga, rezultatom 1:2 (1:2).

Silovito su krenuli Rimljani, već u sedmom minutu su došli do gola.

Nakon kornera sa desne strane, odbrana izbija loptu na ivicu kaznenog prostora, tamo se našao Lorenco Pelegrini, koji je pokušao da uputi udarac, to je traljavo uradio, ali je na njegovu sreću lopta stigla do Manolasa koji je glavom šalje iza leđa golmana domaće ekipe.

Samo osam minuta kasnije, činilo se da se prvaku Azerbejdžana sprema katastrofa.

El Šaravi šalje lob pas ka Džeku u kaznenom prostoru rivala, iako je lopta bila dosta nezgodna, bivši napadač Mančester Sitija uspeva da je primiri i uputi udarac ka golu Karabaga. Savladao je golmana, lopta je pogodila prečku i odbila se preko linije u mrežu domaćeg sastava, 2:0 za goste iz Italije.

Ipak, domaći se nisu dali, Ndlovu krade loptu jednom defanzivcu Rome, Enrike je to uočio i odlično se ubacio po desnoj strani, ovaj mu šalje dobru loptu, Brazilac je izbio sam pred Alisona Bekera i lako ga savladao za 1:2.

El Šaravi je imao priliku da samo pet minuta kasnije vrati dva gola prednosti Rimljanima, ali je golman domaće ekipe odlično intervenisao.

To je bilo sve od prvog poluvremena, u nastavku je prvi pripretio Bruno Pereš posle 15ak minuta igre, ali je golman Karabaga Ibrahim Senidž ponovo bio na visini zadatka.

U smiraj susreta, umalo da Dino Ndlovu šokira goste, nadskočio je odbranu nakon centaršuta sa leve strane, dobro šutirao glavom, ali je lopta prohujala pored gola gostiju.

Rezultat je ostao nepromenjen, Roma je tako upisala prvi trijumf, podsetimo na startu su remizirali sa madridskim Atletikom, te sada imaju četiri boda, dok je Karabag ostao bez bodova i nakon drugog kola (prvo kolo poraz od Čelsija 6:0).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Plava Horda
Wednesday, 27.09.2017
20:02

Sad kad se zna rezultat ove utakmice bice dodatni pritisak i na ATM i na CHE tako da ocekujem tvrdu utakmicu sa malo prilika, sto ne znaci da ce biti X