Kapiten Teri – Navijači na prvom mestu!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 03.11.2014.
15:35
Izvor: Sportske.net

Nakon prašine koja se digla, kritika koje je Žoze Murinjo uputio na račun navijača, oglasili su se i verni Plavci apelom upućenom kapitenu. Terijeva reakcija govori sama za sebe.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Murinjo je nezadovoljan atmosferom na Stamford Bridžu, javno je govorio o tome za vikend i njegove reči se nisu svidele navijačima.

Smatrajući da prenosi poruku svih pravih navijača Čelsija, momak po imenu Karli Kejn napisao je pismo Džonu Teriju, kao legendi i pravom navijaču kluba za koji igra, u kome se požalio da 'nije u redu što Murinjo napada navijače, koji gube bitku sa turistima kojima nisu problem cene karata'.

"Turisti dolaze da slikaju, njima pesme i navijanje nisu bitne stvari, a cene karata im ne predstavljaju nikakav problem. Mi sebi ne možemo da priuštimo da dođemo na stadion.", napisao je on između ostalog.

Kejn ističe da su problem i redari na stadionu koji ne dozvoljavaju ni da se ustane sa mesta, što je inače jasna politika engleskog fudbala, te da je pozorišna atmosfera nametnuta ne voljom pravih i iskrenih navijača.

Ako ste pomislili da Teri, kako bi mnogi uradili, nije odgovorio, varate se.

„Krenuo sam na trening, ali čujemo se nakon toga. Ostavi mi svoj broj telefona, javiću ti se danas.“, napisao je momentalno Teri.

Kejn oduševljeno ističe da je Teri razgovarao sa rukovodstvom kluba, sa Murinjom o problemu, te da je zaključak da će se pokušati doći do zajedničkog rešenja. Rukovodstvo kluba je poručilo da će se pozabaviti stvarima koje se tiču redara na stadionima, da će pokušati da premesti gostujuće navijače i da uvede posebne cene karata za osobe mlađe od 22 godine.

Opšti zaključak je taj da klub brine o navijačima i da je Čelsiju svaki glas važan.

„Hvala ti za svoje komentare, za podršku koju nam pružate svi, kući i na gostovanjima.“

„Ne uzimaj Žozeove komentare k srcu, on je to uradio kako bi izazvao reakciju i pokrenuo stvari, kao što to radi sa nama igračima. Ne brini, on je glavni, zna šta radi.“, zaključio je Teri.

Fenomenalna priča, nema šta!


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke