Kapiten Mitar opet dao gol!

Autor: Boban Filipović
sreda 26.07.2017.
22:37
Izvor: Sportske.net

Iako deluje da ga Rafa Benitez ne želi u svom taboru, 'Mitrogol' nastavlja da trese mreže na pripremama za narednu sezonu.

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Njukasl je odigrao "poker" protiv trećeligaša Bredforda u prijateljskom odmeravanju snaga, a zanimljivo je da su sva četiri gola na utakmici pala u drugom poluvremenu.

Najbolji strelac 'Svraka' u prošloj sezoni Dvajt Gajl je načeo rivala posle pet minuta igre u nastavku, a samo minut kasnije prednost je duplirana pošto je novajlija Marfi pogodio mrežu.

Na novi gol se čekalo do 76. minuta kada je Aleksandar Mitrović povisio na 3:0, a tri minuta kasnije Marfi svojim drugim golom na meču postavlja konačnih 4:0.

Sve u svemu, dobre vesti za Rafu Beniteza, trojica napadača su se upisala u strelce, što je svakako ohrabrenje uoči početka sezone.

Inače, Mitrović je u jednom trenutku i preuzeo kapitensku traku.

Ostrvski mediji već neko vreme spekulišu da će 'Mitrogol' ovog leta biti prodat, ali posle ovih golova na pripremama, Benitez se možda i predomisli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
vidakovic87
Thursday, 27.07.2017
07:28

Ma igracina,igra drugu ligu,pa trpa treceligasima i prva spica u reprezentaciji hahaha pa to ima samo u srbiji

avatar
eldoctore
Thursday, 27.07.2017
13:24

jeste,ali kida kako igra za reprezentaciju..borbenost,trud pa cak i golovi..klasican gol igrac,pravi spic

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 26.07.2017
22:45

Mitar je, ko se seca, one njegove prve sezone dao 9 golova u Premijer ligi ako se ne varam. Ocekujem da ostane i da dobije pristojnu minutazu, nista mnogo losiji nije od Gejla koji u PL nema neki performans do sada.

avatar
3x3
Wednesday, 26.07.2017
22:45

Kojih bre golova, protiv treceligasa? Ne uklapa se u ideju kako taj bezvezni Benitez zeli da Njukasl igra i to je to. I ne treba da ostane jer opet nece igrati ili ce ulaziti malo s klupe. Dzaba ovi golovi kad je ovo sve nebitno. Treba da ide negde i da ozivi karijeru jer on to moze, propast je ako ostane ovde i propadnu mu dve godine fudbala za redom.

avatar
Thursday, 27.07.2017
09:04

Tako je bre. Vole ga navijaci definitivno ali volece ga i drugi, zbog borbenosti i pozitivnog ludila koje poseduje. Samo ovde ima Rafu koji ga nema u planovima a na drugom mestu ce imati i podrsku trenera. Mitro's on fire....