Kapelo: "Ronaldo je problem"

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 06.10.2016.
10:59
Izvor: Sportske.net

Proslavljeni italijanski strateg i bivši trener madridskog Reala smatara da je uzrok loše igre "kraljevskog" kluba upravo Portugalac.

BETA/AP Photo/Alexander Zemlianichenko, file
BETA/AP Photo/Alexander Zemlianichenko, file

Povezane vesti

Izabranici Zinedina Zidana su u krizi, iako on to ne želi da prizna. Real je bez Modrića, Kazemira i Marsela, koji su van stroja zbog povreda, vezao četiri remija u svim takmičenjima, čak tri u Primeri.

Na udaru su kritika, neki smatraju da se Francuzu već "drma klupa", dok neki razloge pronazale u povredama brazilskog dua i hrvatskog reprezentativca koje smo gore pomenuli.

Ipak, bivši trener ovog tima Fabio Kapelo smatra da je problem u Kristijanu Ronaldu.

On naime smatra da je nedostatak fizičke spreme Portugalca, to što Real vuče unazad.

Ronaldo je od starta sezone odigrao samo sedam utakmica zbog povrede kolena koju je doživeo još na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, a Kapelo smatra da "fizički nije kako treba".

"Realov problem je Kristijano Ronaldo", izajvio je iskusni italijanski strateg.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

30 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HHadzimontagic
Thursday, 06.10.2016
18:58

Sve planske i smisljene prevare i Madrida, u Koje su ukljuceni bivsi igraci i treneri. Zasto Kapelo ne kaze, Ronaldu fali igracka praksa, nego kaze nije spreman. Zar moze jedan igrac koji nije spreman, da igra cijelu utakmicu na najvecem nivou(Dortmund). Ovdje se servira fudbalska prevara, ovo je sve planski, ovo se pise pred utakmicu Real - Legija, posle Koje ce, medije da nahvale Ronalda i navijaci Reala da se probude, i da hvale Ronalda. Ronaldo dvije ZL u zadnje tri godine. Ronaldo u zadnje tri godine protiv Atletika odigrao 6utakmica u ligi + 4utakmice u LS. Ronaldo postigao 2gola iz penala jedan u 120min. i jedan gol iz igre. Nemoj vi navijaci Barse da pisete istinu sad, kako je navodno Ronaldo bio najgori igrac Reala, kao nije se vidio. Nemoj te navijace Barse da pisete istinu, to je Ronaldo, on mora biti najveca prevara 21vijeka. Benitez je pokusao da ispravi prevaru zvanu Ronaldo, pa je zelio da Ronalda nauci driblinge i sutiranje slobodnih udaraca. Zato ponovo Kazem, ko zeli da isparavi prevaru 21vijeka, zvanu Ronaldo, dobice po nosu od vrha Reala.

avatar
C.Ronaldo The King!
Friday, 07.10.2016
15:54

Messi je najveca prevara u istoriji fudbala.

avatar
Stefan Psihijatrija!
Thursday, 06.10.2016
17:28

Vratice se on,Messi je imao i vecu krio krizu prosle sezone navijaci Barselone to zaboravljaju.

avatar
C.Ronaldo The King!
Thursday, 06.10.2016
17:25

Niste nesto pisali o Messijevoj krizi prosle sezone koja je bila mnogo veca na 8 vezanih utaklmica nije imao ni gol ni asistenciju!

avatar
Lord Bobinjo Rulz!!!
Thursday, 06.10.2016
17:15

Nemojte da se popalite deco,nije rekao da je los,vec da nije fizicki spreman :D U pravu je.

avatar
AfricaLoF
Thursday, 06.10.2016
14:09

Povrede Marsela i Modrica nesumnjivo uticu na igru Reala. Povreda Kazemira takodje, koji se odlicno uklopio u sistem. Ronaldova klasa je neupitna, vrhunski je fudbaler. Ali, kao sto je Kapelo naglasio, to se ne moze reci za njegovu fizicku spremu, koja je trenutno daleko od one koja mu je potrebna da bi pruzio najbolje partije. Rezultati su tu kao potvrda. Modric je jedan od najboljih veznih fudbalera na svetu, Marselo jedan od najboljih levih bekova, ako ne i najbolji, a Ronaldo godinama vec jedan od najboljih uopste. Igrace takvog kalibra je tesko zameniti. Videcemo sta ce se dogoditi nakon reprezentativnih obaveza. Mozda bi za Ronalda i Real bilo najbolje da propusti nekoliko meceva, ukoliko zele da ga imaju spremnog za nastavak sezone. Povreda je uzela danak.

avatar
Don Andres
Thursday, 06.10.2016
12:58

covjek koji koristi iskljucivo fizicke predispozicije poput njega ne moze u 4. deceniji zivota da pruza sjajne partije. snaga rapidno opada, organizam je istrosen. on do 34. maksimum moze igrati fudbal na visokom nivou. igraci poput totija, gigsa i slicnih traju mnogo duze jer igraju mozgom. pa i kad nestane snage svojom klasom resavaju problem. na kraju krajeva forma je prolazna klasa je vjecna.

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 06.10.2016
18:52

To je sasvim pristojno vreme da se zavrsi karijera, i bolji igraci su je ranije zavrsavali... Igraci poput Totija, Gigsa i slicnih nisu bili spicevi, Ronaldo to vec par godina jeste. Mozes li da mi navedes 10 spiceva koji su igrali na top nivou posle 34.? Bukvalno ces nabrajati na prste, a ni tad neces naci one koji su stvarno bili faktor, a ne igrali u rotaciji, ili u klubovima tipa Roma, Lacio, Salke itd... Evo meni na pamet padaju samo Drogba i Ibrahim (mada je i Drogba bio to sto jeste negde do 32.)

avatar
Galaktikos
Thursday, 06.10.2016
20:35

Igraju mozgom ??? Pa da Messi malo ima mozga, ne bi igrao za Barselonu,,sportski pozdrav

avatar
Don Andres
Thursday, 06.10.2016
20:23

ja sam gornji komentar samo napisao zbog djece koja govore da ce igrati do 40. medju tom djecom je i sam ronaldo, koji je to izjavio prije par mjeseci. vec sad ga je realnost pogodila kao brzi voz pa se malo deprimirao. vise je to razlog krize nego neka povreda od ljetos.

avatar
air-max
Thursday, 06.10.2016
11:56

da nema Ronalda Real ne bi prosao ni grupnu fazu LS, uvek bi se nasao neki Lion, sta ti je ironija najbolji strelac u istoriji LS i Reala je sad najveci problem.

avatar
StormyLBZ
Thursday, 06.10.2016
12:08

Cim nema jakog veznog reda, nema ni jakog Ronalda, moras shvatiti da covek zavisi od drugih igraca, to nije vise taj Ronaldo koji je sam mogao kreirati sebi sanse.

avatar
BlueBoy84
Friday, 07.10.2016
13:12

od kako nema cavija mesi nije uzeo Ligu sampiona. A on nema preko 30god

avatar
Stefan Psihijatrija!
Thursday, 06.10.2016
17:28

A Messi ih sam kreira? LOL

avatar
Lord Bobinjo Rulz!!!
Thursday, 06.10.2016
17:14

Da Barsa nema Inijeste ne bi bilo ni jakog Messija koji rade za njega i BUskeca takodje...

avatar
CgRm4
Thursday, 06.10.2016
13:04

Pa sta pricas to nije mi jasno...Nije Ronaldo jedini '09 dosao u Real.U tom periodu su dosli i Alonso,Kaka,Ozil,Benzema,Di Maria,kasnije i Modric.E to je Realu falilo,a bez Modrica fali i sad.Jak vezni red.Tacnije,inteligentniji vezni red.Ronaldo daje golove,ali nikako ne donosi prevagu.

avatar
Thursday, 06.10.2016
11:50

pa nije daleko od istine. Nije skroz spreman vidi se, a sa druge strane ne utice mnogo na igru, vise. Zasniva se njegova igra na odvlacenju paznje protivnika, i dosta suteva, propalih slobodnjaka i cesto je smao fizicki tu, da nije Cristijano Ronaldo to bi bio igrac manje ovako on ipak odvlaci na sebe jednog, dva, ponekad i tri igraca. To niej bas uvek dovoljno. Inace Modric je glavni problem nemamo ni kreativnost ni cvrstinu u vezi, sa KEasemirom, jednostavno na tim pozicijama smo limitirani prva postava je prejaka, dok zamene nisu tako ubedljive.

avatar
Dakijev psihijatar
Thursday, 06.10.2016
11:07

On kad god odigra lose sto je cesto odma je koleno u pitanju.Lik je cist golgeter i zavisi od saigraca,cim nema ko da muj namesti na tacnu sve odma problem.

avatar
S-I-M-K-E_
Thursday, 06.10.2016
11:56