Kapa dole - Ovako su Bane i drugovi odali počast žrtvama iz St. Peterburga

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.04.2017.
11:39
Izvor: Sportske.net

Kompletan stručni štab i igrački kadar fudbalskog kluba Zenit posetio je u sredu mesto gde je pre samo nekoliko dana izvršen teroristički napad.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Zenit iz Sankt Peterburga odlučio je da na poseban način oda počast žrtvama terorističkog napada koji se u nekadašnjem Lenjingradu dogodio pre samo nekoliko dana.

Stručni štab i fudbaleri Zenita položili su cveće ispred ulaza u metro stanicu na kojoj se dogodio teroristički napad u kojem je stradalo 14, a više od 50 osoba je povređeno.

Branislav Ivanović i njegovi saigrači pojavili su se "uniformisani", u duksevima sa haštagom koji je na "Tviteru" korišćen za izražavanje saučešća porodicama i prijateljima žrtava.

Pored toga što su položili cveće na mestu gde se dogodila tragedija, fudbaleri Zenita iskoristili su priliku da pruže podršku običnim ljudima koji zbog terorističkog napada sada žive u strahu.

Kompletan tim i članovi stručnog štaba Zenita iskoristili su priliku da se sa mesta nesreće odvezu metroom kako bi građanima pokazali da pred teroristima ne sme biti straha.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke