KAN - Grantove 'zvezde' otplesale u polufinale!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 01.02.2015.
19:00
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Gane priključila se selekcijama DR Konga i Ekvatorijalne Gvineje koje su u subotu izborile plasman u polufinale Kupa afričkih nacija. Ganjani su danas lagano slavili protiv selekcije Gvineje.

Beta/AP Photo/Themba Hadebe
Beta/AP Photo/Themba Hadebe

Povezane vesti

Nakon popodnevnog duela selekcija Gane i Gvineje dobili smo trećeg učesnika polufinala tridesetog izdanja Kupa afričkih nacija.

"Crne zvezde" su u Malabou savladale selekciju Gvineje rezultatom 3:0 (2:0) i tako se izborile za polufinalni okršaj sa domaćinom turnira Ekvatorijalnom Gvinejom.

Izabranici selektora Avrama Granta trasirali su put ka polufinalu već posle prvih 45 minuta igre golovima Kristijana Atsua i Kvesija Apije a onda je Atsu drugim pogotkom na utakmici stavio tačku na trijumf Gane.

Jedino što su indisponirani reprezentativci Gvineje uspeli da urade za 90 minuta igre jeste da dobiju šest žutih i jedan crveni karton čime su na neslavan način završili učešće na 30. Kupu afričkih nacija.

Gana će se narednog četvrtka sastati sa Ekvatorijalnom Gvinejom u prvom polufinalu a poslednji učesnik završnice 30. Kupa afričkih nacija biće poznat nakon večerašnjeg duela Obale Slonovače i Alžira.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke