KAN - Burkina Faso osvojila bronzu!

Autor: Nikola Miloradović
subota 04.02.2017.
22:06
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Burkine Faso savladali su selekciju Gane u borbi za treće mesto na ovogodišnjoj smotri najboljih afričkih reprezentacija.

Beta/AP Photo/Sunday Alamba
Beta/AP Photo/Sunday Alamba

Povezane vesti

U Port-Žentilu viđen je veoma izjednačen susret. Na kraju je više sreće imala selekcija Burkine Faso slavili su sa minialnih 1:0 (0:0) i došli do istorijskog trećeg mesta na Kupu afričkih nacija.

Viđeno je dosta šansi na obe strane, čini se da su fudbaler Burkine Faso bili i konkretniji rival, a na kraju se to i pokazalo kako su golom bivšeg fudbalera Oksera, Lorijana i Monaka Alana Traorea i to u 89. minutu susreta uspeli da dođu do velikog trijumfa.

Levonogi Traore je postigao možda i najlepši gol takmičenja, s obzirom i kakvu težinu ima. Poslao je pravu "bombu" iz slobodnog udarca sa desne strane, pozicija možda nije ni bila za šut ali to iskusnom fudbaleru iz Burkine Faso nije smetalo.



Imao je fudbaler Lestera Danijel Amarti priliku do kraja susreta da poravna rezultat i odvede utakmice u produžetke, ali je njegov udarac glavom otišao tik pored desne stative.

Na kraju velika radost fudbalera iz Burkine Faso, treći su na ovogodišnjem izdanju Kupa afričkih nacija, a sutra ćemo od 20 časova gledati veliko finale između Kameruna i Egipta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Sunday, 05.02.2017
02:00

Au, lep gol bogami. Zaista raduju uspesi ovakvih zemalja

avatar
Umtiti legenda
Saturday, 04.02.2017
23:15

Svaka im cast nisam ocekivao da ce savladati Ganu.