Kaluđerović opet pogodio, Žalgiris osvojio trofej!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.09.2016.
16:45
Izvor: Sportske.net

Andrija Kaluđerović ima odličnu sezonu u dresu Žalgirisa, najbolji je strelac ove ekipe koja je zahvaljjući njegovom najnovijem pogotku osvojila trofej u nacionalnom Kupu.

Twitter: FK Žalgiris Vilnius
Twitter: FK Žalgiris Vilnius

Povezane vesti

Fudbalski događaj dana u Litvaniji bilo je finale Kupa, duel između Suduve i Žalgirisa.

Lider litvanskog šampionata bio je favorit u ovom duelu i tu ulogu je u potpunosti i opravdao, trijumfom rezultatom 2:0.

Vodeći gol za Žalgiris u današnjem meču postigao je naš internacionalac Andrija Kaluđerović, koji je u 64. minutu savladao protivničkog golmana.

Minimalno vođstvo Žalgirisa ostalo je na snazi bukvalno do poslednjih trenutaka meča, kada je ova ekipa iznudila jedanaesterac koji je izazvao mnogo bure u redovima Suduve. Sudija je u tim trenucima podelio čak tri crvena kartona igračima Suduve, a Kuklis je sa bele tačke potom samo potvrdio trijumf Žalgirisa - 2:0.

Osim Kaluđerovića, zu startnoj postavi Žalgirisa nastupio je i bivši štoper Crvene zvezde Mamadu Mbođ, dok je Matija Ljujić bio na klupi za rezerve.



--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Sunday, 25.09.2016
18:41

Jедан је АК99!!!

avatar
Taribo West
Sunday, 25.09.2016
18:09

Mogli ste napisati da i za Suduvu odlično igraju Predrag Pavlović i Admir Kecap, a odbranu drži Miljan Jablan, nekadašnji igrač čačanskog Borca i subotičkog Spartaka.

avatar
Danijella
Sunday, 25.09.2016
17:17

Ovaj decko mnogo podseca na Pipa Inzagija. Nikad nista specijalno a svaka utakmica gol! To je ono sto se i racuna. Nekako nikad nije dobio priliku u reperzentaciji...dok se na Markovica i Mitra ceka i veruje mesecima i godinama...kazem ovo kao grobar.