KAKVA ČAST - Mire Radović krunisani kralj Legije!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.12.2016.
11:00
Izvor: Sportske.net

Još jedna potvrda kakav je trag ostavio iskusni vezista, kako u ova tri meseca od odlaska iz Partizana, tako i u prethodnim godinama tokom kojih je sa velikim uspehom branio boje Legije.

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Iako je početkom septembra delovalo da bi Miroslav Radović ove sezone u Legiji mogao da nastavi da proživljava nešto slično što je doživeo za 76 dana boravka u Partizanu, ova pozna jesen je označila i njegov, ali i preporod kompletne ekipe poljskog šampiona.

Podsetimo, Legija je početkom sezone veoma loše igrala u domaćem šampionatu, ni Radovićev dolazak to u samom startu nije mogao da promeni, pa je došlo i do promene na mestu trenera.

Ipak, obezbeđen je plasman u Ligu šampiona, gde je Legija, posle katastrofalnog starta, igrala sve bolje i na kraju osvojila treće mesto iza Dortmunda i Reala, a ispred lisabonskog Sportinga.

I na domaćoj sceni sve polako dolazi na svoje mesto, proteklog vikenda Legija je sa 5:1 ''isprašila'' ekipu Pjasta, uz još jednu bravuroznu partiju popularnog Mireta.

Opširnije o tome čitajte OVDE, a koliko u Legiji cene Radovića, možda najbolje pokazuje ovaj reklamni spot, gde je srpski fudbaler u kraljevskoj ulozi.

Pogledajte u prilogu Miretovo ''krunisanje''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar K
Monday, 12.12.2016
16:28
avatar
Marco Popovich
Monday, 12.12.2016
14:13

U Poljskoj postovan a u reprezentaciju nije mogao ni na trening

avatar
Povratak kralja #47
Monday, 12.12.2016
13:54

Miroslav Radović je dokaz nepravde koju Partizan doživljava u srpskom prvenstvu i koju je doživeo u 2.kolu kv.za LE od sudija. U Partizanu ne može jer su ga svaku utakmicu prebijali protivniku igrači, a sud je nervirale, a u Legiji nema taj problem, ni u prvenstvu ji u LŠ.

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 12.12.2016
12:40

Koliko stvari je stimaju u nasem fudbalu to je prosto neverovatno.... Tacno imam osecaj da u Zvezdu dodje Mesi i Iniesta,a u Partizan Ronaldo i Modric da bi jedan klub jedva igrao ligu evrope,a drugi bi ispao u kvalifikacijama

avatar
Monday, 12.12.2016
12:21

Ne znam samo šta je on to loše proživljavao u Partizanu, niko ga nije dirao, svi su se radovali što je tu. Ali čim je Partizan imao malo lošije rezultate, on je pobegao. Trebao je pobeći i iz Legije zbog loših rezultata na početku sezone. Ništa on nije nego obična izdajica, a vi da ste malo ozbiljniji sportski sajt, ni jedan tekst ne bi napisali o njemu niti bi ste ga ikada više pomenuli. Toliko od mene, i ne može mi niko reći da nisam u pravu i da ovo nije istina!

avatar
Monday, 12.12.2016
13:48

Plus od mene iako je moguce i da nismo bas u pravu:-) Cak i da su ga dirali, trebao je (bolje) da se raspita gde dolazi, odnosno gde se vraca, naivan je...

avatar
Monday, 12.12.2016
14:07

Ma pobegao je zato što je Partizan odigrao par loših utakmica i ispao iz kvalifikacija. Čista izdaja, ništa drugo nije u pitanju.