Kakva bi to afera bila, ako nije umešan nijedan Srbin...

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.12.2014.
11:56
Izvor: Sportske.net

Navikli smo odavno da nas optužuju i kažnjavaju i kad treba i kad ne treba, a to je ovih dana na svojoj koži osetio i bivši reprezentativac Srbije.

vitesse.nl
vitesse.nl

Povezane vesti

U pitanju je nekadašnji levi bek Partizana Ivan Obradović, čije se ime pominje u španskim medijima, među optuženima za učešće u nameštanju meča između Levantea i Saragose, u vreme dok je srpski fudbaler branio boje Saragose.

Radi se o utakmici poslednjeg kola španske Primere, iz sezone 2010-11. Levante izgubio tu sa 2:1 i prema tvrdnjama tužilaštva, zauzvrat dobio sumu od 965.000 evra, a Saragosa je ovom pobedom izborila opstanak. Oba gola za Saragosu postigao je sadašnji kapiten Altetiko Madrida Gabi.

Naš Ivan Obradović u to vreme jeste bio član Saragose, ali je interesantno da se njegovo ime našlo na zvaničnoj optužnici, iako nije nastupio na spornom meču.

Ukupno 42 fudbalera se sumnjiče za učešće u ovoj aferi, a osim Obradovića i Gabija, tu su i Ander Erera, sadašnji fudbaler Mančester Junajteda, pa Huanfran, Havi Venta i mnogi drugi, a sva imena možete da pogledate OVDE.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
O\'Sullivan147
Tuesday, 16.12.2014
13:23

Kako je mogao ucestvovati a ne igrati...mozda zato sto nije otisao u policiju i prijavio sviju od reda

avatar
Homer J.Simpson
Tuesday, 16.12.2014
17:07

Uticao na svedoke,pardon,saigrace:)))))))))