Kako je Tores "zagorčao" život novoj "želji" Junajteda

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 05.06.2016.
16:44
Izvor: Sportske.net

Mladi defanzivac Viljareala mogao bi uskoro da se preseli na "Old Traford", a "El Ninjo" mu je svojevremeno "delio lekcije".

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Pisali smo juče da bi fudbaler iz Obale Slonovače Erik Baili mogao da bude prvo pojačanje Žozea Murinja u "šupljikavoj" odbrani Mančester Junajteda.

U pitanju je 22-godišnji fudbaler Viljareala, a pre "žute podmornice" je branio boje Espanjola.

Odlikuju ga sjajna kontrola lopte, dobro čitanje igre i "tačni" startovi ali u utakmici protiv Atletiko Madrida, iz sezone sa nama, surovo je shvatio da će morati još puno da uči.

Bio je Baili visoko postvaljen, gotovo na polovini protivnika. Jedan od saigrača mu je poslao povratnu loptu, mora se priznati ne baš najbolje, ali je fudbaler iz Obale Slonovače morao bolje da je prihvati. Bojažljivo je reagovao, a Tores kao da je "namirisao" njegov strah, te mu je "oteo" loptu i stropoštao se ga golu. Stigao je Baili da se vrati, ali ga je onda iskusni Španac "poslao po burek" sjajnim lažnjakom, te mu je nakon toga bio otvoren put ga golu, pa je i loptu sproveo u mrežu Viljareala.



Nema sumnje da je ovo bio sjajan potez "El Ninja", ali mladi Baili je morao bolje da reaguje. Ipak, kako su mu 22 godine, on je sjajan potencijal, i u pravim rukama bi mogao da bude otkrovenje.

Bio je deo odbrane Viljareala, koja je u sezoni za nama bila četvrta najbolja u Primeri, sa samo jednim golom više u svojoj mreži od osvajača Lige šampiona, madridskog Reala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Monday, 06.06.2016
01:57

Аууу као у најбољим данима. Опет, овде је више до изражаја дошло неискуство Баилија али то не умањује Ел Нињову мајсторију. Још има магије у тим ногама. :-) :-) :-)

avatar
Mangus
Sunday, 05.06.2016
16:55

Gde ste posli deco?! :) jest ga tores poslao nazad u obdaniste, ali decko je odlican igrac i veliki potencijal

avatar
the NormalOne
Sunday, 05.06.2016
16:49

Momak je fizicki jaci od Toresa,morao ga je oduvati u duelu a ne da se vraca nazad.