Kako je Mandžukić oduševio Simeonea i navijače Atletika...

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.07.2014.
15:47
Izvor: Sportske.net

Pripreme za novu sezonu obično nisu popularne među fudbalerima, koji ih doživljavaju kao ''nužno zlo'', kako bi tokom sezone oni prikazali svoj maksimum na terenu.

clubatleticodemadrid.com
clubatleticodemadrid.com

Povezane vesti

A kad je u pitanju hrvatski reprezentativac i novi napadač madridskog Atletika Mario Mandžukić, on je početak priprema šampiona Španije iskoristio da odmah pridobije simpatije, kako trenera Dijega Simeonea, tako i navijača ovog kluba koji od njega mnogo očekuju u sledećoj sezoni.

Naime, s obzirom da je sa Hrvatskom učestvovao na Svetskom prvenstvu u Brazilu, Mandžukić je od Simeonea dobio odmor do subote kada bi trebalo da se priključi treninzima, međutim, doskorašnji napadač Bajerna je već uputio molbu treneru da na pripreme dođe dan ranije, što je naišlo na veliki odjek među pristalicama ''Jorgandžija'', koji već hvale Mandžukićev profesionalizam.

Naravno, Simeoneov odgovor je bio pozitivan, ali prema najnovijim informacijama Mandžukić neće ići na predstojeću američku turneju Atletika, jer je Simeone odlučio da aktere minulog Mondijala poštedi dugih putovanja.

Ali, ko zna, kako je krenuo, možda će Mandžukić insistirati da mu se i ovaj ''popust'' ukine...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke