Kako je Lokomotiva predstavila Pejčinovića

Autor: Boban Filipović
četvrtak 03.07.2014.
13:24
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Srbije nastavlja karijeru u ruskoj prestonici, a njegov novi klub je odličnim video klipom svoje navijače upoznao sa novim pojačanjem.

fclm.ru
fclm.ru

Povezane vesti

Početak videa govori o Nemanjinim fudbalskim počecima koji su vezani za rodni Kragujevac i Radnički. Kroz panoramsko razgledanje zanmenitosti 'srca Šumadije', pomenuto je i bombardovanje od strane NATO 1999. godine, kada mu je bilo 12 godina.

Pejčinović potom prelazi u beogradski Rad, jednu sezonu odigrao je i za OFK Beograd, potom se vraća u tabor 'Građevinara', a kao igrač kluba s Banjice biva na pozajmicima u Crvenoj zvezdi i berlinskoj Herti.

2010. godine prelazi u Nicu, u kojoj za četiri sezone beleži stotinak nastupa i postaje jedan od najboljih defanzivaca fransuskog šampionata. Od naredne sezone braniće boje moskovske Lokomotive, ekipe koja je prošlu sezonu završila na trećem mestu ruske Premijer lige.




Za reprezentaciju Srbije Nemanja Pejčinović ima dva nastupa: debitovao je 2008. godine u porazu od Poljske na prijateljskom meču u Ataliji i učestvovao u pobedi nad Jamajkom (2:1) ovog leta u Nju Džersiju.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke