Kako im ne dosadi, Bane "plaća ceh"?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 20.09.2016.
07:34
Izvor: Sportske.net

Svakoga dana ista priča, sada je "Miror" ponovo spekulisao o Konteovom nezadovoljstvu.

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Od početka sezone Srbin je na udaru britanskih medija.

Tačnije, u finišu prelaznog roka kada je stigao Markos Alonso, Baneta Ivanovića su preselili na klupu.

Španac je levi bek, navodno, to će omogućiti Aspilikueti da se vrati na svoju prirodnu poziicju, desnu stranu, drugim rečima Ivanović će izgubiti mesto u timu.

Alonso će početki derbi Liga kupa protiv Lestera, Konte će odmoriti Ivanovića, videćemo da li ima mesta novim spekulacijama za vikend.

Španac koji je došao iz Fiorentine ne treba posebno da se navikava na engleski fudbal, već je igrao u PL za Bolton, a bio je i na pozajmici u Sanderlendu.

Radi se o igraču koji je pripremio najviše šansi u Seriji A od bilo kog drugog defanzivnog fudbalera, a plaćen je blizu 30 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Tuesday, 20.09.2016
16:08

Бане, мислим да је време да одеш у САД или Кину. Или неки други европски клуб. Ниси више на, што би хер Жика рекао, на нивоу и боље уступи место некоме. Јеси легенда Челсија али боље да одеш као господин и легенда него да останеш и упрскаш све оно добро што си претходних година урадио. А за репрезентацију, молим те, немој више играти. Или препусти капитенску траку неком другом јер је очигледно да психички не можеш да поднесеш притисак који она носи са собом.

avatar
SAB
Tuesday, 20.09.2016
18:57

Nema veze kapitenska traka sa igrom lol, kakav bre pritisak, Blind je u prvoj utakmici u PL nosio traku kad je Runi izaso iz igre i ovaj je dobro odigrao, to su ciste glupostii

avatar
dzedaj vitez
Tuesday, 20.09.2016
10:17

Bane realno igra lose. Moze srecan da bude sto nije kaznjen za ono pokvareno gazenje lalane

avatar
Can Demir
Tuesday, 20.09.2016
10:11

Ivanović je legenda i hvala mu na svemu medjutim ima odredjeni limit igranja u nekom klubu i kada ne ide red je da ga napustis ustupis mjesto mladjem.