Kakav preokret na ''Riazoru'', Sevilja odnela bodove!

Autor: Darko Mitrović
subota 19.11.2016.
14:54
Izvor: Sportske.net

Iako je domaćin imao dva gola prednosti, Sevilja u furioznom finišu uspela da osvoji ceo plen!

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

U prvoj današnjoj utakmici španske Primere, Sevilja je kao gost, posle velikog preokreta, savladala La Korunju rezultatom 3:2!

Meč je počeo sjajno za domaći tim koji već pet kola ne zna za pobedu. Igrao se prvi minut kada je Rajan Babel doveo La Korunju u vođstvo, a goste je u još veće probleme uveo Andone koji je u 42. minutu, na asistenciju Babela, duplirao prednost domaće ekipe - 2:0!

Međutim, tu prednost La Korunja nije sačuvala ni do kraja prvog poluvremena, pošto je N'Zonzi samo dva minuta kasnije smanjio na 2:1.

Taj rezultat je dugo ostao na snazi u nastavku meča, činilo se da će La Korunja ipak uspeti da sačuva ovu minimalnu prednost, ali je u samom finišu meča usledio veliki preokret.

Prvo je rezervista Vitolo, koji je u igru ušao na početku drugog poluvremena, u 87. minutu izjednačio na 2:2, da bi sva tri boda Sevilji doneo Merkado u drugom minutu sudijske nadoknade - 2:3!

Sve golove možete da vidite OVDE.

Ovo je sedmi trijumf Sevilje u 12 odigranih kola, dok je La Korunja i dalje samo na dve pobede, sa svega 10 osvojenih bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Saturday, 19.11.2016
16:37

Opasna je Sevilja ako im se ukaže bilo kakva šansa, a dovoljno su jaki da protiv njih niti jedan evropski tim ne može unapred upisati pobedu, bez obzira gde da se igra...

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 19.11.2016
15:58

Sevilju guraju sudije ove sezone, mnogo bodova su osvojili nakon velikih sudijskih gresaka.

avatar
Saturday, 19.11.2016
16:06

Ma sudjenje u Primeri je uzasno, vise se ne zna ni ko koga grua, ali ja se ne secam neke utakmice gde je bilo normalno sudjenje pa evo proslo kolo Depo ostecen za cist gol Babela, nakon kornera, sudija sudi ofsajd a igrac se zalece sa ivice sesnesterca. Mislim smesno koliko je jasno.Da l`se namesa, da l`se navlaci nemam pojma, ali tragicno je da sudije toliko grese. Jos ako detaljnije pogledas videces da nema ni jasnog kriterijum ast aje faul, sta je za zuti sta za crveni karton, Za isti prekrsaj mozs da dobijes crveni, a neki put ni faul i to na istoj utakmici.

avatar
Monday, 21.11.2016
14:59

Pusti lajkove i dislajkove nije to merilo istinitosti komentara, realno. Ne zam koji je problem sa sudijama, 5 sudija, nece a ubace tehnologiju, a skoro svaka utakmica losa, medjutim rekao bih da u Primeri je najgore sudjenje ubedljivo jer bukvalno nema kriterijuma, samo ko gleda utakmice to moze videti. Mozda ima i utakmica gde nema gresaka, ali retko sam video taku ove sezone u Primeri. Za Premijer vec manje znam, ono sot sam gledao nisam video komedijaske doduse slabije pratim tu ligu, cesot vise samo iz novina, pogledam tipa mesecno dve tri utakmice.

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 21.11.2016
09:11

I u PL je ove sezone sudjenje mnogo lose.Vidim dobio sam dislajkove na komentar,ljudi izgleda ne gledaju utakmice. Sevilja je protiv Betisa, Las Palmasa,Deportiva i jos jednog tima pobedila zbog ocajnog sudjenja.

avatar
Saturday, 19.11.2016
15:56

vitolo rezerva ,ne shvatam