Kakav dan za Srbe - Gajić načeo, Vilotić dokusurio Sion!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 09.11.2014.
18:25
Izvor: Sportske.net

Švajcarski Jang Bojs upisao je šestu pobedu u tamošnjoj Superligi a današnji trijumf nad Sionom u potpunosti su režirali srpski internacionalci, imenjaci Gajić i Vilotić.

bscyb.ch
bscyb.ch

Povezane vesti

Sjajno popodne za srpske internacionalce u švajcarskoj Superligi!

Tri vezana poraza i rezultatska kriza Jang Bojsa prekinuta je današnjim trijumfom nad Sionom koji su u potpunosti režirali Milan Gajić i Milan Vilotić.

Bivšem vezisti Napretka Milanu Gajiću golovi nisu strani, pa pogodak kojim je u petom minutu utakmice doneo vođstvo Jang Bojsima ne iznenađuje.

Ono što raduje je Vilotićev gol kojim je bivši defanzivac Crvene zvezde najavio povratak u formu posle dužeg perioda odsustva sa terena zbog povrede.

Razloga za slavlje ima na pretek jer je Milan Vilotić drugi gol za Jang Bojs postigao u 83. minutu čime je doneo pobedu svojoj ekipi koja je minut nakon Gajićevog gola primila pogodak.

Vilotić se nedavno vratio na teren posle višemesečne pauze zbog povrede i operacije ligamenata, a u duelu sa Sionom je postigao prvi gol za Jang Bojse u domaćem šampionatu od prelaska u redove tog kluba iz Grashopera prošle zime. Partijom u 15. kolu pokazao je da se vraća u svoju prepoznatljivu formu.

Jang Bojs je tako došao do šeste pobede ove sezone, posle koje i dalje drži peto mesto na tabeli sa 21 bodom i utakmicom manje. Sion je na osmoj poziciji sa sedam bodova manje.

U švajcarskom šampionatu sada sledi pauza zbog reprezentativnih obaveza, a naredni meč Jang Bojs igra 23. novembra, kada gostuje Tunu kada bi srpski internacionalci mogli da nastave tamo gde su danas stali.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke