Kakav dan za Barsu, Valverde doneo još dobrih vesti!

Autor: Beta Beta
petak 25.08.2017.
23:59
Izvor: Beta

Nakon angažovanja velikog pojačanja i informacije da se u tim ranije od očekivanog vraća sjajni napadač, trener Barse još jednom obradovao navijače.

EPA/JUANJO MARTIN
EPA/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Stigao je danas u redove katalonskog kluba Usman Dembele, za kog je uprava izdvojila rekordnu svotu novca. Nakon toga, pristalice ekipe sa "Kamp Noua" obradovao je Valverde, informacijom da se Luis Suarez oporavlja brže o očekivanog, ali tu nije kraj dobrim vestima za navijače Barselone.

Trener ovog kluba Ernesto Valverde odbacio je danas i navode da će fudbaler Lionel Mesi napustiti klub.

Mesi još nije produžio ugovor sa Barselonom, zbog čega mediji spekulišu da bi mogao da napusti "Kamp Nou". Njegov ugovor sa katalonskim klubom ističe na kraju sezone.

Britanski mediji su prethodnih dana spekulisali da bi Mančester siti mogao da plati 300 miliona evra za 30-godišnjeg Argentinca.

Valverde je na konferenciji za novinare, povodm angažovanja Dembelea, rekao da nema problema sa Mesijem.

"Mesi je u redu. Trenira i sve je kao što je uvek bilo. Mislim da tu nema nikakvih problema", rekao je Valverde preneli su španski mediji.

Barselona je prethodnih nedelja pregovarala sa Liverpulom o transferu Filipea Kutinja, a Valverde je rekao da je moguće da u klub dodje još neki novi igrač.

"Čekamo duže vreme, ali sve dok se ne završi prelazni rok, 31. avgusta, neki igrači mogu da dodju, ali neki mogu i da odu. Svi klubovi su u istoj situaciji, svi pokušavaju da srede svoje timove i transfere", naveo je Valverde.

Kutinjo po svaku cenu želi da se preseli u Kataloniju, a više o njegovom poslednjem potezu u nastavku.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Saturday, 26.08.2017
07:58

Isto kao što su objavljivali da Nejmar ostaje uz sve slike i pretnje tuzbama i odbijanja klauzule ili je ovog puta drugacije?

avatar
JokerCA
Saturday, 26.08.2017
01:58

Sta bi hejteri Barselone ''Barsa polako puca'' ''Barsa nema para'' 'Barsa nije u stanju da dovede jednog dobrog igraca''. Nesto se ne oglasavate sada ? Samo polako. Nadali ste se da od Dembelea nema nista, sta bi sad ? Sada je na redu Kutinjo, a onaj Nemac ako misli da ce ga zadrzati da ga ovaj sluzi i da prima naredbe ove sezone, tu se malo prevario. Dzabe lupate minuse i hejtate, shvatite da je Barselona nesto unikatno. Nesto sto se u svakom casu okrene za 360 stepeni. Ostali smo bez Nejmara, dosao je Dembele koji ce biti jos bolji nego Nejmar, samo da se uklopi malo u politiku Barse. A u Mesijevu politiku se nije tesko uklopiti ;). Ostanite mi dobri.

avatar
Saturday, 26.08.2017
14:12

ni kutinjo ni dembele neće moći da zamene nejmara, Real svejedno prejak

avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 26.08.2017
01:40

Meni ovo zaista postaje smijesno,pa je li to Messi potpisuje ugovore na svakih 2 mjeseca,o cemu se odje radi...Ne shvatam,produzi ugovor do 2020,i onda posle 3 mjeseca,ponovo potpisuje ugovor,i tako svakih nekoliko mjeseci novi ugovor.Ja ne znam kakvi su to ugovori,nista mi nije jasno.

avatar
Saturday, 26.08.2017
14:12

zato što igra iz ljubavi a ne za pare hah

avatar
El Matador PFC-FCB
Saturday, 26.08.2017
01:04

Nema više MSN sad je Barsa na LSD :-)

avatar
P. S.
Saturday, 26.08.2017
00:55

A ja pomislio da je dao otkaz i da su revoltirani tim činom Gomeš, D. Suarez, Rakitić, Dinj, Alkaser, Vermalen, Douglas i Paulinjo momentalno napustili klub. Verati, Kutinjo, Dembele i Di Maria zajedno ne bi toliko pojačali Barsu. :D

avatar
MSSZRMK
Saturday, 26.08.2017
00:28

Ja mislio pronašli novog Ovreba ili Ajtekina...