Kakav 'come back' Saragose!

Autor: Boban Filipović
nedelja 14.06.2015.
20:03
Izvor: Sportske.net

Iako su kod kuće izgubili sa 3:0 od Đirone u prvom meču polufinala plej-ofa, fudbaleri Saragose uspeli su u gostima da anuliraju minus i boriće se sa Las Palmasom za popunu poslednjeg mesta u Primeri.

twitter@AS
twitter@AS

Povezane vesti

Saragosa je već bila prežaljena od mnogih, njen put na revan meč u Đironu ocenjen je kao turistički, ali su igrači ovog kluba pokazali viteški karakter i načinili podvig kakav se retko viđa u svetu dudbala.

Aragonci su već do poluvremena anulirali preimućstvo Đirone i prilikom odlaska na odmor vodili rezultatom 3:0 u Kataloniji.

Strelci su bili Vilijan u dva maha i Karbera.

U 67. minutu Saragosa postiže i četvrti gol, što je značilo da su Đironi neophodna dva pogotka da odu u finale plej-ofa.

Katalonci su do kraja utakmice postigli samo jedan, završilo je 1:4, Saragosa je u finalu i boriće se za poslednje mseto u Primeri sa Las Palmasom, koji je na 'gol u gostima' bio bolji od Valjadolida u drugom polufinalu (0:0, 1:1).

Moramo da dodamo da je Đirona apsolutni gubitnik, ova ekipa je u poslednjem kolu Segunde pri vođstvu od 1:0 regularnog dela primila gol u sudijskoj nadoknadi protiv Luga kod kuće, Sporting Hinoh ju je potisnu sa drugog mesta koje vodi direktno u elitu i poslao u plej-of, gde je pretrpljen pomenuti šok sa Saragosom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
claudio canidja
Monday, 15.06.2015
08:57

spanska druga liga se namesta za smene pare,da li neko normalan veruje da je ovo jedan od najvecih preokreta,sta ce djirona da trazi u primeri, a zamislite koliko su para uzeli od zadnje tri odigrane utakmice,spanska liga to su dva kluba koji odlucuju o tituli,jos dva tri koji im kao otezavaju, a svi otali kalkulisu sa kladionicama i tako se izdrzavaju

avatar
Dusan Petrovic
Sunday, 14.06.2015
22:45

Posle onog poslednjeg kola u regularnom delu sezone sam bio ubedjen da Djirona nece uci u Primeru I evo obistnilo se iako su bili apsolutni favoriti