Kairat dobio derbi pred dvoboj sa Zvezdom!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.06.2015.
17:41
Izvor: Sportske.net

Očigledno, ekipa Kairata će u odličnom raspoloženju dočekati prvi meč kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Crvene zvezde.

fckairat.kz
fckairat.kz

Povezane vesti

U šampionatu Kazahstana ovog vikenda na programu je bilo 18. kolo, a derbi su odigrali Kairat i Astana.

Slavio je domaćin rezultatom 2-0 i tako napravio odličnu uvertiru pred start u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv Crvene zvezde.

Kairat je poveo u finišu prvog poluvremena, golom brazilskog veziste Israela da Silve, a konačan rezultat postavljen je u sedmom minutu drugog poluvremena, kada je mrežu gostiju zatresao Bauržan Islamhan iz jedanaesterca.

Ovom pobedom, Kairat se probio na drugo mesto na tabeli, ispred današnjeg rivala. Vodeći je Aktobe sa 38 bodova, Kairat sada ima 34, a Astana je ostala na 33 boda.

U prilogu je startna postava Kairata u današnjoj utakmici.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sportska Kladionica
Sunday, 28.06.2015
22:55

Samo ogranicene osobe koje ne umeju da saberu 2 i 2 ce reci da je ovo "siguran Zvezdin prolaz, "duple pobede na Zvezdu" i slicno. Ovo je ekipa kao sto je Ludogorec bio pre mozda dve sezone. Imaju bogatog vlasnika koji ulaze u njih. Pogledajte njihova pojacanja, svaki njihov transfer je veci od bilo kojeg transfera Zvezde ili Partizana. Po kvalitetu rekao bi da su za malu ali jaku malu razliku slabiji od Zvezde. Tu pre svega mislim na njihove domace igrace koji su ipak slabiji od Zvezdinih domacih igraca (poznato je ipak da Kazahstanci nisu toliko talentovani kao mi) ali su njihovu stranci bolji. Jednostavno, imaju para da dovedu kvalitetna pojacanja, sto to ipak nije slucaj kod Zvezde (ne kazem da su dovedeni igraci losi, ali ipak im je kvalitet upitan, dovedeni su za dzabe, mozda ce biti pogodak a mozda ce se terati za koji mesec) Sve u svemu, dve tesne utakmice, nije nerealno da Kairat prodje dalje ali ipak malu prednost dajem ekipi Crvene Zvezde.

avatar
Dzoni_CFC
Sunday, 28.06.2015
20:36

Tako imam osecaj da ces ovi odrati... :D

avatar
Sunday, 28.06.2015
18:59

Jesu možda nezgodan protivnik, ali Zvezda ako odigra maksimalno može da prođe!

avatar
gosfkcz
Sunday, 28.06.2015
18:18

Ne kazem da ovo nije dobra ekipa i ne kazem da smo mogli daleko bolje da prodjemo na zrebu ali ako ispadnemo od njih i nismo za vise od prvog kola kvalifikacija. Nismo drhtali ni pred Barsom,Milanom,Realom,Bajernom a sada se pravi neka medijska slika kao da dolazi ne znam ko. Videcete u cetvrtak kada im budem podviknuo sa tribina.

avatar
Pera Zambula opet
Sunday, 28.06.2015
23:36

NIste drhtali nekada, bilo pa proslo, sada se ne pravi pompa vec ste slab tim i svaki ovakav protivnik moze da bude koban po vas....

avatar
LoleRava
Wednesday, 01.07.2015
14:13

ma nisam to ja za sebe,nego citiram komentar iznad koga sad ocigledno nema!a inace mnogi su se uplasili,zasto mislis da nece i Kairat?

avatar
LoleRava
Monday, 29.06.2015
13:57

hahahah,'kad im budem podviknuo sa tribina' :)))))),u prvih 15 minuta da ih presecemo i to je to:)

avatar
Marko Kralj
Sunday, 28.06.2015
17:45

Wow.. treba da se uplasimo? Ljudi smesna su ekipa,sve osim duple pobede Zvezde bice iznenadjenje.

avatar
Pera Zambula opet
Sunday, 28.06.2015
23:38

Budi srecan ako ih Zvezda dobije jednu i to kuci. Mislim da treba bitirealan i pratiti malo fudbal, jesu oni slabiji od Zvezde ali ne toliko koliko ti mislis, Metalurg iz Donjecka je prosto pregazio Zvezdu pre dve godine kada je imala mnogo bolji tim nego sada, to govori da nema vise igranja ni sa kim.