Kad Mojes kaže da Van Galu treba još vremena...

Autor: Janko Glavonjić
petak 14.11.2014.
18:58
Izvor: Sportske.net

I Dejvid Mojes stao je u odbranu Luja Van Gala! Novopečeni menadžer Real Sosijedada rekao je da su rezultati Van Gala dokaz da svakom treneru treba vremena da postavi klub na noge.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Mojes je imao samo devet meseci da pokaže ono zbog čega je doveden. Uprava je izgubila strpljenje i uručila mu otkaz pred sam kraj sezone, Gigs je dovršio posao, a Van Gal je promovisan ove sezone.

Ipak, ni Holanđaninu ne cvetaju ruže (ili lale), Junajted je trenutno sedmi i, kao i prošle sezone u ovo vreme, čini se da se već oprostio od titule.

"Ja i dalje smatram da nisam imao dovoljno vremena da pokažem sve što znam. Nikome nije dovoljno devet meseci", ponovio je Mojes.

Novi trener Sosijedada se osvrnuo i na učinak Van Gala.

"Izuzetno poštujem Van Gala kao stručnjaka. Ipak, evidentno je da ni on za sada nema puno uspeha, što je dokaz da sam u pravu, potrebno je vreme da bi stvari legle na svoje mesto.

Verujem da će Van Gal vratiti Mančester Junajted u sam vrh. Samo mu treba podrška i odrešene ruke
", istakao je Mojes.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 14.11.2014
20:12

Van Galu jeste potrebno jos malo vremena, ali Mojes nema pravo da mu to kaze, neznalica od coveka koji je upropastio Mancester Junajted i doveo ga tu gde jeste.
Van Gal, kada bude pojacao odbranu sa igracima tipa Vlar, Miranda, Pike, Humels itd. ssve ce biti bolje, i Junajted c biti konstantan u top 3, mada i ovako imaju dobre sanse barem za 4. mesto, ali prvo da pobedimo Arsenal :D

avatar
Jurgen Klopp BVB
Friday, 14.11.2014
20:57

Samo kad ti imas pravo za nekog da kazes da je neznalica, a taj isti koga si ti nazvao neznalicom nema pravo da kaze ono sto je istina.
Strasno.

avatar
Boixos Nois
Friday, 14.11.2014
21:28

Hoćete se i usrećiti ako odbranu bude pojačao sa Pikeom xD

avatar
S-I-M-K-E
Friday, 14.11.2014
20:02

Iskreno i tacno.Samo sto Van Gal sada ima bolje igrace na raspolaganju nego Mojes,i po toj logici bi trebao da bude uspjesniji od Mojesa,ali je obrnuto.

avatar
Friday, 14.11.2014
20:00

Ma čovek je kralj