Kad Mbape uključi ringišpil

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 15.05.2017.
14:35
Izvor: Sportske.net

Štoper Lila Beria se sinoć na Stadionu 'Luj II' provzao kao u luna parku.

EPA/SEBASTIEN NOGIER
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Na sinoćnoj utakmici protiv Lila, na kojoj je Monako odigrao "poker" i obezbedio titulu šampiona Francuske, za divno čudo, Kilijan Mbape nije uspeo da se upiše u strelce, ali je upisao dve asistencije.

Namestio je drugi i treći gol na meču, a neposredno pre drugog, odnsono STOTOG koji su Kneževi postigli ove sezone u Ligi 1, supertlaletnovani napadač je napravio pravi dar-mar pre no što je proigrao Bernarda Silvu.

Njegova žrtva je bio iskusni štoper gostiju Frank Beria, koji bi polse ovog "lomljenja kičme" mogao da poseti kiropraktičara ili da makar nabaci kosmodisk.

Pogledajte...

How about that assist by @k.mbappe29🔥😎 #beastmode Credits:@ligue1🎥

A post shared by Football Soccer Futbol (@rldesignz) on May 14, 2017 at 2:51pm PDT

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
scofield
Tuesday, 16.05.2017
02:23

Podseca na Ronalda pogotovo Ronalda iz Junajteda. Decko je sila igrac!

avatar
Barca4ever
Tuesday, 16.05.2017
00:17

Kakav neiskusan stoper nema sta.Ceka ga.Napadni ga lepo i zagradi ga a ne da ga cekas i da ti igra oko lopte.Idi na loptu a ne samo da je gledas.

avatar
No ®ules
Monday, 15.05.2017
21:56

Svi smo mi navijaci po malo subjektivni da ne kazem nerealni, ali su ovi navijaci Celzija 'šampioni'! Nema igraca koji njima ne bi legao, ili kojeg oni ne bi voljeli da vide u svom klubu :D

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 15.05.2017
15:27

Ovaj vec sada razvaljuje kao tinejdzer vidi se da ako ovako nastavi da ce u buducnosti biti velika klasa od igraca i da ce vec sada se klubovi otimati za njega tacno se vidi u mladosti ko ce biti veliki igrac sada sve je na njemu da li ce ostati profesionalac i odan fudalu to jest da ga ne pokvare slava i novac.

avatar
Monday, 15.05.2017
15:01

The KING se brat probrinuo da Konte vidi onu sliku Mbapea sa Celzijevim dresom na zidu,licno mi je obecano da ce mu biti pokazano,i to covek nas koji je prisnim prijateljskim odnosima sa Konteom u Londonu,ne zajebavam se majke mi....