Kad "Marakana" uzme na zub - Po ovome će Alaba pamtiti gostovanje u Beogradu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 10.10.2016.
09:13
Izvor: Sportske.net

Zvezda minhenskog Bajerna David Alaba sigurno neće po dobrom pamtiti gostovanje na stadionu "Rajko Mitić" pošto je uspeo da navuče gnev pristalica reprezentacije Srbije što ga je potpuno izbavilo iz meča.

BETA/AP Photo/Ronald Zak
BETA/AP Photo/Ronald Zak

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije ugostila je u nedelju selekciju Austrije u okviru 3. kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji i slavila sa 3:2 čime je izbila na čelo kvalifikacione Grupe D sa 7 osvojenih bodova.

Meč na stadionu "Rajko Mitić" bio je izuzetno interesantan, a jedan od detalja koji je ostao u drugom planu nakon trijumfa "Orlova" bio je odnos domaće publike prema zvezdi minhenskog Bajerna Davidu Alabi.

Austrijanac je sredinom drugog poluvremena oboren na nekih 40 metara od gola Vladimira Stojkovića posle čega je ostao da se previja na terenu ali je nekoliko sekundi kasnije poskočio kao zečić kada je lopta ponovo krenula ka njemu.

Takav postupak Davida Alabe razbesneo je publiku na stadionu "Rajko Mitić" koja je potom prilikom svakog sledećeg Alabinog kontakta sa loptom zvižducima pokazivala šta misli o postupku austrijskog reprezentativca.

Bez obzira na to što se radi o igraču vrhunskog kalibra, ovakav odnos navijača donekle je poremetio Davida Alabu pa je reprezentativac Austrije do kraja susreta ispao iz ritma.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Steffi
Monday, 10.10.2016
12:12

Pisali su da je bolji od Marsela na toj levoj strani, Marselo izmislio fudbal za njega.

avatar
Stefan Psihijatrija!
Monday, 10.10.2016
19:28

Nesto pametno i od tebe,ali i dalje si nakojgori na sajtu uz Simketa.

avatar
Stefan Psihijatrija!
Tuesday, 11.10.2016
00:25

Kada pobegnes sa svojih 50 profila i prestao da smaras,tada cu i ja.

avatar
Steffi
Monday, 10.10.2016
22:04

Bezi bre, ne smaraj me.

avatar
Toni Kroos
Monday, 10.10.2016
11:39

Sreca nasa pa ovaj svajcarac na klupi austijanaca nema blage veze sa mozgom! Da je Alaba igrao iza Arnautovica,tesko da bi Antonio i Bane imali zelje i hrabrosti da se zalecu u napad s obzirom da je samo Marko napravio i previse problema! Tacno se videlo da Aranutovic ne moze sam,hvala Bogu,i da mu fali jos jedan igrac da odigra dobar dupli pas po levoj strani.