Kad je Mirko Vučinić ''pravi'', za ''Sokolove'' nema zime!

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.09.2014.
12:48
Izvor: Sportske.net

Posle pobede nad Moldavijom, reprezentativci Crne Gore dobijaju pohvale u tamošnjoj javnosti, a u odsustvu povređenog Stevana Jovetića, u prvom planu je kapiten Mirko Vučinić.

Beta/AP Photo/Risto Bozovic
Beta/AP Photo/Risto Bozovic

Povezane vesti

''El grande Mirko'' je svojim golom sinoć ''načeo'' Moldavce u Podgorici, a pobedu je u drugom poluvremenu potvrdio Žarko Tomašević za konačnih 2-0.

Ipak, igra koju je Vučinić prikazao sinoć, posebno ohrabruje ''Sokolove'' kad je u pitanju nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Tako podgoričke ''Vijesti'' na svom sajtu danas prenose izjavu još jednog napadača Dejana Damjanovića, koji takođe označava Vučinića kao ključnog igrača na terenu.

''Odličan početak kvalifikacija! Od starta meča smo planirali da im pokažemo gde su došli. Ja u dva navrata, Bećiraj jednom nismo imali sreće, ali mi je drago što je Mirko dao gol i što je odigrao odličnu partiju, pokazao da je naš pravi kapiten... Kad je on takav, onda nema brige ni za nas ostale'',
poručuje Damjanović.

On je takođe naglasio i da su ''Sokolovi'' sinoćnjom pobedom mnogima ''začepili usta''.

''Posle svega što nam se izdešavalo, pehova, situacije sa Drinčićem, opet smo pokazali karakter, volju, želju i znanje. Mnogo je i negativne energije oko naše reprezentacije, ne mogu da shvatim zašto, ali smo mnogima začepili usta ovom pobedom'', zaključuje Damjanović.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke