Kačar uhvatio 'Slomku' spasa u Hamburgu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.07.2014.
17:36
Izvor: Sportske.net

Promene u stručnom štabu Hamburga donele su Gojku Kačaru priliku da preporodi svoju karijeru što je nekadašnji prvotimac Vojvodine oberučke prihvatio i već sada postao jedan od igrača u koje trener Mirko Slomka ima najviše poverenja.

hsv.de
hsv.de

Povezane vesti

Klub sa severa Nemačke koji ima bogato iskustvo igranja u evrokupovima prethodne sezone je opstanak u Bundesligi morao da traži kroz baraž što je rezultiralo promenom trenera i reorganizacijom u igračkom kadru.

Jedan od fudbalera koji su profitirali od turbulentnog perioda u klubu jeste i srpski internacionalac Gojko Kačar koji se nakon završetka pozajmice u Krezo Osaki nametnuo treneru Mirku Slomki koji ga već sada vidi kao nezamenjiv šraf u svojoj mašini.

"Šansa se ukazala, ja sam je zgrabio, na svim pripremnim mečevima bio starter i za razliku od većine provodio svih 90 minuta na terenu, što samo po sebi upućuje na zaključak da sam Slomkin izbor za sezonu pred nama" rekao je Gojko Kačar za "Sport".

Nakon sjajnog početka u Bundesligi što ga je dovelo i do reprezentacije usledio je sunovrat uslovljen nepoverenjem trenera i mnogobrojnim povredama.

Tokom leta se spekulisalo da bi Hamburg mogao da proda Kačara ali se ispostavilo da je Srbin zadobio poverenje novog trenera i opravdao ga u potpunosti što znači da ćemo u narednoj sezoni pored Nevena Subotića, Miloša Jojića, Slobodana Medojevića, Filipa Đuričića i Stefana Mitrović imati priliku da redovno pratimo i nastupe Gojka Kačara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke