Kačar strelac, hoće li ostati u Hamburgu?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 09.07.2014.
18:31
Izvor: Sportske.net

Vratio se Gojko Kačar u Hamburg nakon epizode u Japanu, na poslednjoj proveri u meču protiv Gvanžua postigao je gol i tako se nametnuo treneru pred početak sezone.

hsv.de
hsv.de

Povezane vesti

Hamburg se trenutno nalazi na pripremama u Kini gde igra prijateljske utakmice protiv lokalnih klubova, a današnju utakmicu igrali su protiv Gvanžua RF.

Rezultat u tom meču bio je 3:2 u korist nemačkog kluba koji je jedva izborio opstanak u prethodnoj sezoni Bundeslige, ali u narednu sezonu ulazi sa većim ambicijama.

Klub koji nikada u svojoj istoriji nije ispao iz Bundeslige, odnosno prve lige Nemačke kako god se ona zvala, poveo je golom Gojka Kačara nakon 30 minuta igre, da bi prednost duplirao Demirbaj u 41. minutu.

Uspeli su fudbaleri kineskog tima da se vrate u potpunosti u igru, izjednačili su rezultat na 2:2, ali je Cigerći uspeo da donese pobedu Hamburgu u 88. minutu meča.

Kod Berta Van Marvijka Gojko Kačar nije dobio šansu pa je otišao put Japana, ali je u međuvremenu došlo do smene šefa struke Hamburga i sada na klupi sedi Mirko Slomka.

Upravo ovaj stručnjak je uspeo da ostavi Hamburg u ligi, a uz to pružio je šansu Slobodanu Rajkoviću nakon duže pauze neigranja fudbala.

Hoće li Rajković i Kačar dobiti priliku naredne sezone?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke