Juventus spremio feštu, navijači izabrali igrača sezone!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 21.05.2017.
09:51
Izvor: Sportske.net

Pobeda protiv Krotonea koji se bori za goli život značiće i šestu titulu u nizu, pre meča svečanost, sve spremno za slavlje. Ali, niko ne podrazumeva pobedu.

EPA/DI MARCO
EPA/DI MARCO

Povezane vesti

Juventus bi danas trebalo da završi posao.

Naime, pobeda protiv Krotonea koji se bori za goli život značiće i šestu titulu u nizu. Alegri neće ništa kalkulisati, na teren ide najjači tim, hoće da završi posao pre gostovanja u Bolonji.

Otkazano je i slavlje na ulicama Torina, jer ovo nijr kraj sezone, za dve nedelje ostaje najveći izazov finale Lige šampiona.

Na samom stadionu biće svečarska atmosfera, mnogi veruju da je Juve želeo da proslavi na svojoj tvrđavi gde nije izgubio ni bod titulu prvaka, karte su odavno rasprodate.

Pre meča, Gonzalu Iguainu biće uručena nagrada za najboljeg igrača sezone u izboru Juventusovih navijača. Rekordno pojačanje kluba je nastavio gde je stao u Napoliju, nije dao toliko golova, ali je igrao za tim i opravdao očekivanja. Od njega se tek očekuju velike stvari.

Spremna je i tradicionalna majica, kojom Juventus obeležava svoju dominaciju u italijanskom fudbalu, ona će ove godine izgledati ovako i igrači će je nositi posle meča, ako savladaju Krotone.

Utakmica se igra u 15 časova.

Juventus

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 21.05.2017
14:04

svugdi piše da juve ima 32 naslova ,oni stavili na majicu 35 ,pa me sad zanima sta je točno ,jer su naslove izgubili za zelenim stolom

avatar
nik22
Sunday, 21.05.2017
20:41

33 naslova , ja sam juventino sto je zvanicno zvanicno i to je to

avatar
Luka Modric
Sunday, 21.05.2017
10:24

Evo pazi ovo..iguain najbolji po misljenju navijaca juvea a barcini pricaju da bi bufon trebo osvojit zlatnu loptu sam da ju ne osvoji ronaldo..ja stvarno nemogu vjerovat da je to moguce..usput..sportski pozdrav juveu i nadam se velikom finalu u koje ce dobit real

avatar
Leonida
Sunday, 21.05.2017
10:08

Najbolji igrac Iguain pored Dibale Madzukica Pjanica Kjelinija Bonucia Alvesa i Bufona.Izvinite ali on je po meni i dalje drvo kao i Dzeko mogu dati 40 golova po sezoni ali su panjine u velikim utakmicama nema ga nigde videcete u finale

avatar
Ronaldo da Lima
Sunday, 21.05.2017
14:02

A utakmica protiv Monaka kao ne spada u velike? U prvom mecu polufinala LS je dao 2 gola i resio pitanje pobednika, i on znaci ne daje golove u velikim utakmicama

avatar
BajaPapaja
Sunday, 21.05.2017
14:10

To je zato sto ne shvatas da nekada napadaci, a narocito u teskim utakmicama dobijaju i drugačije zadatke. Tako da dati gol ne znaci da je igrao dobro i korisno, kao sto i ne dati gol ne znaci da nijr pruzio vrhunsku partiju.