Juventini se sad izvinjavaju Alegriju...

Autor: Boris Jovanović
petak 28.11.2014.
11:21
Izvor: Sportske.net

Dosta navijača Juventusa promenilo mišljenje o novom treneru nakon tri meseca sezone...

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Neki su mu se izvinili na društvenim mrežama, dosta "selebriti" navijača priznaje da su bili očajni kada je otišao Konte, ali stvari ne deluju loše po italijanskog šampiona.

Prvi su na tabeli, imaju isti učinak kao i prošle rekordne sezone, a blizu su top 16 faze Lige šampiona, dovoljno je da ne izgube kod kuće od Atletika koji je već u narednoj rundi.

"Alegri je već isplatio svoja primanja",
tvrdi "Tutosport" aludirajući na 2.5 miliona po sezoni koje ima nekadašnji trener Milana.

Juventus je već zaradio četiri kada su bodovi u pitanju, plasman u nokaut fazu doneće još 10. Podsetimo, prošle godine su se zaglavili u blatu Istanbula i nisu uspeli da izađu iz grupe, umesto njih, uz Real, otišao je Galatasaraj.

"Alegri podseća na Kapela, kada je stigao u Milan posle Sakija. Mnogi su se čudili, a ispostavilo se da je ekipu odveo na viši nivo", konstatuju neki mediji.

On se ne oglašava, bio je ljut na igrače koji zaista puno promašaju, Juventus je ove sezone u Atini i Malmeu promašio desetak zicera, neke neverovatne odbrane golmana protivnika su ih sprečile da sve reše pre poslednjeg kola, ali na kraju sudbinu drže u svojim rukama.

"Nismo zadovoljni drugim mestom, igramo kod kuće protiv Atletika, ako dobijemo sa dva razlike osvojićemo grupu, to garantuje lakšeg rivala u osmini finala",
smatra Alegri.

Ali, u Juventusu razmišljaju o gradskom derbiju protiv Torina u nedelju na svojoj "tvrđavi", to je uvek povuci-potegni, mada im "Bikovi" nisu dali gol u šampionatu 15 godina!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juve mojsa
Friday, 28.11.2014
13:01

ejj stvarno,malo ko je verovao u vog coveka,ako se po jutru dan poznaje,ako nastavimo ovako,pa zaista nas je covek preporodio,u smislu same igre i efikasnosti..da ne poverujes da je tako nesto moguce posle contea..

avatar
Vojnik
Friday, 28.11.2014
13:14

konte je bio ogranicen samo sa jednu formaciju 3-5-2 i nije imao hrabrost da eksperimentise i da uvede nesto novo , kad bi ostao konte juventus bi gubio mnogo vise jer je bila procitana njegova taktika , konte je bio samo dobar motivator a nije znao kako da izvuce najbolje od igraca kao sta sad radi alegri , pa covece jedan padoin koga smo svi pljuvali sad igra moze da se kaze najbolje pa pogba igra mnogo bolje tevez takodje znaci svi redom igraju bolje osim vidala ali to je zbog povrede a sve drugo funkcionise ekstra , znaci sa novom formacijom juventus u 4 tekme ima 4 pobede 15 golova dao i primio samo 2 i to u prvu utakmicu kad su poceli ovu formaciju , i kad pogledas rezultate to je vrlo dobro sto ni konte nije uradio nesto slicno

avatar
Friday, 28.11.2014
18:32

Padion je protiv Malmea imao 100% tačnih dodavanja. Mislim da se to još nije desilo u ozbiljnim takmičenjima, a momak je igrao svih 90 + minuta.

avatar
Vojnik
Friday, 28.11.2014
15:32

slobodni strijelac mislio sam d aigra najbolje padoin od kad je doso u juve , znaci izvadio max od njega i dobaar je sad kao izmena inace nije bio nizasta , a za taktiku pa kad je doso normalno je da vidi trener sa sta raspolaze i dok on proveravao na pr na treninge sta moze da igra on je produzio sa 3-5-2 dok ne nadze pravu formaciju e kad je sve ajde da kazemo lepo ispitao i krenuo je novu fomraciju u praci cas kad je igrao juve kod kuce sa olimpijakosom i od tda juve gazi , ja sam bio za toga da se konte skloni sa klpe juventusa jer je zadnja god samo nesto kukao ne valja mu nesto pa koketirao sa juventusom da bi preuzeo klupu italije ( pravi juventino to ne radi ) i tako sam se ohladio oko kontea e sad kad je doso alegri ja nisam ga voleo jer dolazi iz milana ali kao trener nisam sumljao u njegove kvalitete i znao sam da ce doneti promene i tako bi :) sada juve ima ekstra formaciju plus pogodilo se i to sta su pereira coman morata i romulo ekstra pojacanje i sad juve ima i jacu klupu sto mu je i trebalo za ls pa tako sad ocekujem vise u ls ovu i iduce godine :)

avatar
slobodni strijelac
Friday, 28.11.2014
14:03

Slazem se sa svim, osim za Padoina. Nije los, ali mislim da je ipak najslabija karika. Evo u ovoj posljednjoj seriji utakmica ako se uporedi sta radi Lihstajner sa jedne strane i on sa druge nebo i zemlja je to. Licno me Lihti bas odusevljava, sa onolikom trkom, borbenoscu, ubacivanjima i sto mi je posebno drago-ne glumata, ne valja se bez razloga sto je danas popularno, samo gazi naprijed. I moram priznati da sam bio blago receno skeptican u vezi Alegrija. Konte je poceo da me nervira time sto kazes da nije imao hrabrosti da eksperimentise, kad je Alegri nastavio isto bio sam lud. Sad da li je Alegri htio sebi da stvori neku zalihu tim starim receptom, pa da onda pocne da "eksperimentise" ili je to eksperimentisanje bilo prinudno, uglavnom to sad dosta dobro izgleda.