Juve prati trendove, angažovali desetogodišnjaka!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 10.10.2016.
19:39
Izvor: Sportske.net

U poslednje vreme se sve više priča o najmlađim svetskim talentima, fudbalski klub iz Torina jedan je od onih koji razmišljaju o svojoj dalekoj budućnosti.

juvefc.com
juvefc.com

Povezane vesti

Sve je počelo pre nedelju dana kada je Seltik ubacio 13-godišnjeg momka u svoj rezervni tim. On je i debitovao sa daleko starijim momcima od sebe, više o tome OVDE.

Korak dalje otišao je Galatasaraj, Turci su momka sa 14 godina ubacili u prvi tim, a on je upisao i prve minute u dresu seniorske selekcije Galate, detaljnije o tome OVDE.

Čini se da su stvari otišle predaleko i pitanje je koliko će koristi ovi mladi momci imati od očigledno preuranjenog guranja među starije generacije. Ipak, ovakve stvari su se dešavale i ranije, a više o tome OVDE.

Sada je i Juve rešen da ne zaostaje za konkurentima, angažovali su desetogodišnjaka, ne bi čudilo da ga za 3, 4 godine vidimo makar u B timu.

U pitanju je omaleni Rašid Al Hadžavi, dečak od samo 10 godina. Već ga zovu "novim Mesijem", poreklom je iz Palestine ali je od rođenja u Norveškoj za koju će jednog dana verovatno i nastupiti.

Za svoje vršnjake je "vanzemaljac" u šta se možete uveriti u priloženom snimku. Nadamo se da se neće ponoviti slučaj "Odegard" i da ćemo u mladom Al Hadžaviju jednoga dana videti pravu fudbalsku zvezdu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Tuesday, 11.10.2016
15:07

Zaboravili ste da dodate da je u Norveskoj ali ni kod nas nije nesto bolje pola dece u skolama fudbala blago retardirano a roditelji skroz ,a razni treneri ih loze da je bas njihov klinja novi Mesija.

avatar
DEL PIEROO
Tuesday, 11.10.2016
04:27

To sto on zna da igra fudbal ne znaci da znaju i njegovi vrsnjaci, kladim sa da i ovde medju nama neko isto na terminima ovako okrece svoje vrsnjake koji su operisani od fudbala, ovakvih klinaca je sve vise, dave loptu bespotrebno

avatar
Juventino SS
Monday, 10.10.2016
21:58

Dobar mali, vrti ove vršnjake lagano.

avatar
Monday, 10.10.2016
21:38

Zelene Magista kopačke, iste kao moje. :)