Juve patio i otišao na +10!

Autor: Boris Jovanović
petak 20.02.2015.
22:37
Izvor: Sportske.net

Juventus primio gol, uspeo da okrene protiv Atalante i stvori dvocifrenu prednost u odnosu na najbližeg pratioca!

Beta/AP Photo/ Massimo Pinca
Beta/AP Photo/ Massimo Pinca

Povezane vesti

Juventus je loše ušao u meč, nisu uspevali da ugroze Sportijela, a nije im dovoljna bila ni opomena kada je Bufon skinuo zicer Baseliju.

Atalanta nije žalila za tom šansom, jer je odmah posle kornera povela.

Đulio Miljaćo je glavom pogodio suprotan ugao, gosti vode.

Pereira je propustio veliku šansu za izjednačenje, Sportijelo je branio odlično.

Ipak, posle kornera Pirla i zbrke u petercu, Ljorente je nekako umuvao loptu u mrežu. Tevez je bio u ofsajdu, pogrešio je Iratijev pomoćnik.

Italy Soccer Serie A

To je bio početak nevolja za goste iz Lombardije, na scenu je stupio Pirlo. Bomba kakva se retko viđa, eksplodirala je "Arena", 2:1, potpuni preokret do poluvremena.

U nastavku je Juventus kontrolisao stvari, Sportijelo je fantastičnom odbranom spasao siguran gol posle udarca Pogbe, a videli smo još jednu grešku sudija. Iskusni Skaloni je srušio Markisija u kaznenom prostoru, rvački zahvata, Irati nije pokazao na penal. Markisio je posle svađe sa protivničkim igračem dobio i karton.

Do kraja je Juve otaljavao posao, mnogo slabije drugo poluvreme, Atalanta je teško stizala do gola Bufona. U finišu je Miljaćo zahvatio loptu glavom, ona je na sreću lidera završila kraj stative.

Juventus je dobio, ali nije impresionirao, dosta razloga za brigu imaju pred gostovanje Dortmunda u utorak na "Areni". Ipak, imaju +10 i to je dodatni pritisak na Romu koja za vikend gostuje u Veroni.

Golove iz Torina možete videti ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke