Juve na penale srušio Romu, veče Balkanaca u kojem je zablistao i Kolarov!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 31.07.2017.
00:13
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Rome i Juventusa sastali su se u okviru "International Champions Cup" turnira, pitanje pobednika rešeno je tek nakon penal lutrije.

screenshot - Twitter
screenshot - Twitter

Povezane vesti

Prvak i viceprvak Italije odmerili su snage na stadionu "Žilet" u Foksborou (SAD, Masačusets), a regularan deo susreta okončan je nerešenim rezultatom 1:1 (0:1).

Juve je došao u vođstvo u 29. minutu, strelac je bio hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić.

Aleks Sandro je uočio da se Mandžukić odlično ubacuje, poslao mu je odličnu loptu, a bivši napadač Bajerna i madridskog Atletika je izbio sam pred Alisona, potom ga je obišao i pogodio praznu mrežu za prednost "Stare dame".



Roma je bolje otvorila drugih 45 minuta, već nakon desetak minuta tresao se okvir gola "Bjankonera".

Lopta je stigla do Strotmana, koji je uputio sjajan udarac ka golu protivnika, ali je Bufona spasla prečka.

Pretio je potom i Džeko, dok je sa druge strane dobru šansu imao najpre Daglas Košta, Alison je loše intervenisao, jedan od fudbalera Juventusa naleće na loptu, ali se brazilski čuvar mreže potom iskupio panterskom intervencijom, pa je i drugi put sačuvao svoju mrežu u samo par sekundi.

Nakon toga, lepa akcija Rimljana, Žerson šalje loptu na levi bok ka Kolarovu, a srpski reprezentativac upošljava svog starog saigrača iz Mančester sitija Edina Džeka, koji rutinski vara Pinsoljija za 1:1.


Imao je nakon toga Bernardeski dobru šansu na drugoj strani, ali je promašio okvri gola, te je Alison ostao nesavladan.

Više nije bilo golova, otišlo se u penal seriju.

U prvoj seriji, Pinsoljio skida šut mladom Tuminelu, dok je Lihštajner bio precizan sa druge strane (0:1).

Pelegrini je potom pogodio za Romu, Pinsoljio je bio na ivici da odbrani i njegov jedanaesterac, ali je lopta ipak pronašla put do mreže. Barzalji je održao prednost Juventusa (1:2).

Iturbe je pogodio na startu treće serije, golman Juventusa je još jednom bio na lopti, ali nije imao sreće. Bernardeski potom pogađa i nastavlja stoprocentan učinak "Bjankonera" (2:3).

Bruno Pereš je bio precizan na startu četvrte serije, Pinsoljio je omašio stranu ovoga puta. Kedira pogađa i ostavlja Juve u vođstu (3:4).

Džengiz Under je pogodio na startu pete serije, ali je sa druge strane bio precizan i Daglaš Košta, te je Juve odneo pobedu nakon penal serije (4:5).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toti 10
Monday, 31.07.2017
00:46

Roma jos ove sezone moze donekle da se pita nesto u Seriji A, a onda kad se Milan uigra, Inter jos ojaca opet ce postojati samo velika trojka koja je i pre harala Juve, Milan i Inter, samo mi je zao sto Roma i Napoli bar jednu sezonu nisu iskoristili dok su Milanski klubovi bili na marginama i osvojili sampionat.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 31.07.2017
00:38

Kolarov odlican...cini mi se da ce i cengiz under biti dobro pojacanje...alison ocajan u penal seriji 4 puta se bacio u istu stranu i skroz promasio

avatar
Golzalo Higuain
Monday, 31.07.2017
00:15

ma Kolarov je igračina!!!