Juve dobija veliko pojačanje u nastavku Lige šampiona?!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 24.11.2016.
16:32
Izvor: Sportske.net

Ovo je sasvim logičan rasplet ukoliko ne dođe do transfera.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Desni bek Juventusa Stefan Lihštajner vratiće se u sastav Juventusa u eliminacionoj fazi Lige šampiona.

Kako prenose italijanski mediji, šampion Serije A odlučio je da ponovo registruje iskusnog defanzivca u nastavku takmičenja u Ligi šampiona nakon što je Švajcarac bio izostavljen sa spiska za grupnu fazu.

Lihštajner je navodno zbog želje da letos pređe u redove Intera izostavljen sa spiska igrača za elitno takmičenje, što je ujedno bila i tehnička odluka pošto je njegovo mesto zauzeo Dani Alveš.

Ipak, Tutosport danas tvrdi da će Lihštajner ostati u klubu do leta što će trener Masimilijano Alegri iskoristi u nastavku takmičenja u LŠ.

Juventus je prvi u svojoj grupi ispred Sevilje i kao lider će se plasirati u narednu rundu.

Podsetio, Lihštajner se prethodnih nedelja povezivao sa prelaskom u Barselonu, ali po svemu sudeći, Švajcarac će ostati do leta u Torinu što će Juve iskoristiti na najbolji mogući način, registracijom u Ligi šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Danilo20
Thursday, 24.11.2016
23:42

Ma nek ode taj alves vise negde u kinu ili mls.Desni bek koji trci pravolinijski i samo oce da dribla.nek se vrati lihstajner u prvi tim

avatar
LavJasin
Friday, 25.11.2016
10:57

Lihtstajner je u prvom timu i ima sasvim pristojnu minutazu.. Alves je mnogo ostvario u karijeri da bi bio samo pravolinijski bek koji dribla..

avatar
Danilo20
Saturday, 26.11.2016
16:18

Nije za juve...

avatar
Juventino SS
Thursday, 24.11.2016
19:01

Ako je tačno ovo je dobra stvar. Alveš sa previše poteza izluđuje, mnogo puta je odbrana ispravljala njegove bespotrebne driblinge gde olako izgubi loptu. Lihtštajner je simbol ove generacije Juventusa, čovek koji je uvek davao maksimum na terenu i nepravedno je gurnut u stranu od strane Alegrija.

avatar
Navijač Juventusa
Thursday, 24.11.2016
18:41

Nezasluzen tretman prema Swiss ekspresu, dobar igrac, dobar covek, jedini razlog zasto je hteo u Inter je jer je veliki klub i jer za njega navodno nije bilo mesta nakon dolaska Danija Alvesa.nU velikoj meri zasluzan za sve uspehe u prethodnih 6 godina.