Junak Betisa - Brašanac "kupio" trenera i navijače, novinari oduševljeni!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.09.2016.
10:33
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Betisa u nedelju su ostvarili prvu ovosezonsku pobedu i poslali Valensiju na dno tabele, a srpski internacionalac Darko Brašanac oduševio je španske kolege i pobrao simpatije nakon debija u novom klubu.

realbetisbalompie.es
realbetisbalompie.es

Povezane vesti

Samo jedna utakmica u dresu Betisa bila je dovoljna da Darko Brašanac pobere veliki broj simpatija i pozitivnih kritika u Španiji, pa ne čudi što se i dva dana nakon meča još uvek piše o učinku bivšeg veziste Partizana.

Debitantski nastup za novi klub Darko Brašanac je upisao u nedelju na "Mestalji" gde je Betis uspeo da slavi rezultatom 3:2 i tako stigne do prve pobede u sezoni a Valensiju pošalje na dno tabele.

Srpski internacionalac odigrao je svih 90 minuta na gostovanju Valensiji i za to vreme dao nemerljiv doprinos u igri Betisa. Na stranu to što je bio igrač sa najvećim brojem pretrčanih kilometara, "mali mrav" sa Čajetine oduševio je borbenošću i pristupom igri.

Španski "AS" juče se osvrnuo na sjajnu partiju Darka Brašanca, pa je tako novinar koji prati Betis konstatovao da je Srbin kupio navijače htenjem i požrtvovanošću, ali i time što se sjajno uklopio u novu sredinu za kratko vreme.

Novinar portala "abcdesevilla" Mateo Gonzales preneo nam je svoje utiske nakon debija Darka Brašanca koji su više nego pozitivni.

"Svi su jako zadovoljni Darkovim izdanjem na debiju. Dao je nemerljiv doprinos u trijumfu nad Valensijom. Utisci su sjajni" poručio nam je kolega Gonzales.

Narednu utakmicu Betis igra već u petak protiv Granade na stadionu "Benito Viljamarin" i to će biti sjajna prilika da Darko Brašanac potvrdi dobru partiju sa "Mestalje" ali pred domaćom publikom.

Mini derbi Andaluzije biće tek uvertira za ono što sledi naredne srede (20. septembar) a to je gradski derbi Sevilje na stadionu "Ramon Sančes Pishuan" kada će Darko Brašanac biti u prilici da pokaže šta je naučio u "večitim derbijima".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 13.09.2016
11:47
avatar
chaki
Tuesday, 13.09.2016
11:43

Alo ljudi polako jednu utakmicu je odigrao a napravili od njega Veratija

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Tuesday, 13.09.2016
16:03

Grujic igrao tri prijateljske i par minuta paje bolji od Zidana... Ovaj decko ima cuku i moze daleko dogurati!

avatar
Povratak kralja 4 2
Tuesday, 13.09.2016
18:36

Od Zidana svakako, od Džaje nikako :D :D :D

avatar
Nikolaus
Tuesday, 13.09.2016
10:51

Naša slabašna liga ograničava igrače,nadam se da će Darko uspeti da se dokaže u Primeri.Jednostavno,lakše je igrati kada su oko tebe bolji fudbaleri,nego sa nekim prosečnim igračima.

avatar
Povratak kralja 4 2
Tuesday, 13.09.2016
18:40

Lakše je igrati kad imaš pošteno suđenje nego kad te sudije maltretira i nerviraju 90 minuta.

avatar
Nikolaus
Tuesday, 13.09.2016
19:57

Ej,nemoj meni te price..Sa promenom vlasti,menja se šampion države..To nije krivica ni Zvezde ni Partizana vec sistema u cijim smo celjustima,i gluposti dela naroda koji glasa.Mani me politike,Zvezde i Partizana.

avatar
dinEdo
Tuesday, 13.09.2016
10:41

Kada pricate Mamic radi dobar posao, prodao igraca za toliko. Radi dobad posao, slazem se. Ali mediji, navijaci, on sam svoje igrace dizu u nebesa. To privlaci klubove i nude visoke cijene. Take i i mi treba da radimo.

avatar
Tuesday, 13.09.2016
10:36

Naucio (ili bolje reci iskusio) je i da ga trener K(r)iza stavi na zadnjeg veznog, a da pored njega trce jos i Babovic i Ilic, gubis i agresivnost i kreativnost:-D