Junajtedov čas fudbala Totenhemu!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 15.03.2015.
18:50
Izvor: Sportske.net

Sjajna partija u prvom poluvremenu fudbalera Mančester Junajteda, na kraju sasvim zaslužena pobeda protiv direktnog konkurenta za ulazak u top 4 Premijer lige.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Mančester Junajted je konačno odigrao utakmicu kakva se od ove ekipe očekuje, možda i jednu od najboljih u ovoj sezoni.

Podatak da ekipa Maurisija Poketina nije uputila niti jedan šut ka golu domaćina sve do samog kraja utakmice govori o kakvom se odnosu snaga radilo danas na terenu "Old Traforda".

Ostavio je Luj Van Gal na klupi Falkaa, Runi je bio usamljeni napadač i ponovo je pokazao da mu ova pozicija ubedljivo najviše odgovara, bio je jedan od najboljih na terenu, zadavao je dosta problema protivničkoj odbrani, a postigao je i gol u 34. minutu kojim je dokusurio protivnika već tada.

Igrao se deveti minut kada smo videli prvi gol na meču.

Strpljivo je Mančester Junajted gradio napad, Kerik je bio ključni igrač tada, svojim kretanjem je došao do odlične pozicije iz koje upošljava Felainija koji iskosa sa leve strane postiže gol nemoćnom Lorisu - 1:0!

Samo deset minuta kasnije Mančester Junajted je došao do dvostruke prednosti.

Mata je izveo korner, najviše je skočio Felaini, a nakon što se lopta odbila od jednog fubdalera Totenhema došla je do Kerika koji odmerenim udarcem glavom ponovo vara francuskog golmana - 2:0 za Junajted.


Do kraja poluvremena Loris je još jednom morao da vadi loptu iz mreže. Runi je napravio jedan solo prodor kroz sredinu odbrane, bila je to i loša reakcija fudbalera Totenhema, kapiten Mančestera je izašao 1 na 1 sa Lorisom, a nije mu bilo teško da ga savlada - 3:0.


Drugo poluvreme dosta mirnije, bez preterano velikih prilika na obe strane, osim jedne koju je propustio Ander Erera u 65. minutu.

Rutinski odrađen posao Mančester Junajteda, verovatno najbolje poluvreme od početka sezone za pobedu od 3:0.

Golove sa ovog meča pogledajte OVDE.

Britain Soccer Premier League
foto: Beta

Everton je u pretposlednjoj utakmici ovog kola Premijer lige pobedio Njukasl u Liverpulu rezultatom 2:0, a dominirao je sjajni Lukaku koji je zabeležio gol i asistenciju.

U 20. minutu Lukaku je uposlio Mekartija koji je dobrim šutem sa 20 metara savladao Tima Krula, da bi iz penala u 56. minutu Belgijanac Lukaku postavio rezultat od 2:0.

Posao Njukasla da sustigne prednost Evertona je bio veoma otežan pošto je Koloćini nakon jednog groznog starta dobio crveni karton, pa je ekipa Njukasla igrala sa igračem manje do kraja.

Everton je iskoristio terensku nadmoć, i do kraja je postigao jedan gol koji je delo Rosa Barklija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Luke Shaw #3
Sunday, 15.03.2015
19:53

Najbolja utakmica Junajteda u sezoni ! Mata , Herrera , Rooney MAJSTORII :) GGMU !!